Kuva: AOP

Syy Fergien ja Josh Duhamelin eroon: Lapsihaaveet ja elämäntyylit eivät kohdanneet!

19.09.2017 14:30 - Anna Hopi

Pariskunta erosi aikaisemmin tänä vuonna.

Kerroimme viime viikolla, että The Black Eyed Peas -yhtyeestä tutuksi tullut laulaja Fergie ja näyttelijä Josh Duhamel ovat eronneet. Pariskunta oli naimisissa kahdeksan vuotta ja heillä on yksi yhteinen lapsi, Axl Jack Duhamel. Nyt E!Online -sivusto kertoo, millaiset asiat ajoivat julkkisparin eroon.

Sivuston mukaan Fergiella ja Josh Duhamelilla oli avioliittonsa aikana hyvin erilaiset elämänarvot. Jalat maassa -tyyppinä Transformers -tähti Josh Duhamelia ei kiinnostanut kovinkaan paljon julkisuus. Mies oli enemmän kiinnostunut viemään poikansa aamupalalle tai käymään rautakaupassa. Fergie sen sijaan halusi edistää uraansa.

Lähipiiristä kerrotaan, että parilla oli myös erilaiset odotukset tulevaa perhe-elämää kohtaan.

- Vuosi sitten Fergie mietti, mitä tekisi musiikin suhteen, ja pari yritti saada toista lasta. Fergien prioriteetti oli tuolloin lapsen saamisessa, ja hän halusi jättää musiikin taka-alalle. Loppujen lopuksi hän oli kuitenkin enemmän studiolla tekemällä soolomusiikkia, kertoo lähde.

Josh Duhamel toivoi parille toista lasta, eikä pari löytänyt yhteistä tulevaisuuden haaveissaan. Mies on nähty eron jälkeen lenkkeilemässä ilman sormusta Kaliforniassa. Fergien uusi levy Double Dutchess julkaistaan perjantaina.

(kuva: AOP)

Lähipiiri kertoo, että pari rakastui aikoinaan 14 vuotta sitten toisiinsa huolimatta siitä, ettei heillä ole kovinkaan paljoa yhteistä. Alussa erilaisuus oli viehättävää, mutta suhteen jatkuessa erilaisuudet veivät parin erilleen.

Lähde: E! Online.

Lue myös: Fergie ja Josh Duhamel erosivat 14 vuoden yhdessäolon jälkeen!

Kilpailut

Uusimmat