Cleveland Cavaliers voitti jälleen - pystyykö Lauri Markkanen pysäyttämään idän mestarin?

29.11.2017 11:00 - Sami Ikonen

Viime vuoden finalistia vastassa on ensi viikolla Chicago Bulls ja Suomen vahvistus Lauri Markkanen.

NBA-seura ja viime vuoden finalisti Cleveland kasvatti voittoputkeaan viime yönä, kun Miami Heat kaatui lukemin 108-97. Ottelun ykköstähdeksi valittiin Clevelandin Kevin Love, joka pussitti vakuuttavat 38 pistettä. Toisena avainpelaajana hääri totutusti lajin supertähti LeBron James

Cleveland on nyt voittanut viimeiset yhdeksän otteluaan ja siirtynyt itäisen konfferenssin kolmannelle sijalle.

32-vuotias LeBron James ei näytä hidastumisen merkkejä. (kuva: AllOverPress)

Kausi alkoi idän mestarilla yskähdellen, kun he hävisivät kymmenestä ottelusta kuusi. Nykyisellä pelivireellä alkukauden rämpiminen on kuin pahaa unta. 

Joukkueen hyökkäyspelaaminen on kulkenut usein Jamesin kautta, mutta nyt ratkaisijoita on löytynyt laajemmalta rintamalta. Esimerkiksi NBA-konkari Dwyane Waden heittokäsi tuo joukkueelle paljon pisteitä. Hyvä hyökkäys näkyy myös tuloksissa, kun Cleveland on jäänyt alle sataan pisteeseen vain kahdesti kauden aikana.

Seuraavaksi viime vuoden finalisti kohtaa Atlanta Hawksin ja Memphis Grizzliesin. Ensi viikon tiistaina Lauri Markkanen pääsee haastamaan Jamesin ja kumppanit, kun Cleveland matkaa Chicagoon. Ottelun lähtökohdat tulevat olemaan Daavid vastaan Goljat, koska Chicago Bulls on voittanut kuluneella kaudella vain kolme ottelua NBA:ssa.

Lue myös: Asiantuntijoiden karu tuomio: Lauri Markkasen joukkue NBA:n surkein

Lue myös: NBA-tulokasta verrataan jo LeBron Jamesiin ja Michael Jordaniin

Lue myös: NBA:n tuhoisin kaksikko pelaa vanhanaikaista koripalloa - tehokkain pari 30 vuoteen

Lähde: NBA

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat