Kuva: Shutterstock

Jääräpäisimmät horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

28.08.2021 09:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi härkä ja kauris ovat usein jääräpäisiä luonteita.

Horoskooppien avulla on hauska tulkita omaa luonnetta ja tähtimerkki saattaa paljastaa myös ne piirteet, joissa meillä olisi parantamisen varaa. Bustle-sivusto listasi astrologin avulla ne horoskooppimerkit, jotka ovat taipuvaisia olemaan hyvin jääräpäisiä ja takertuvat omiin mielipiteisiinsä tiukasti. Voit lukea suomennetun listauksen alta.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä sarvipäänä on yksi jääräpäisyyteen taipuvaisimmista horoskooppimerkeistä, ja merkin edustajilla on usein hyvin voimakkaat mielipiteet asiasta kuin asiasta. He eivät myöskään arastele kertoa ajatuksiaan ääneen. Jääräpäisyydestään huolimatta härkä on myös hyvin ystävällinen luonne ja joutuu vain harvoin ongelmiin suorasanaisuutensa takia.

Kauris (22.12.-19.1.)

Myös sarvistaan tunnettu kauris on jääräpäistä sorttia. Tämä johtuu siitä, että merkin edustajat ovat hyvin tunnollisia sekä ahkeria, ja he ovat tottuneet omasta tai muiden tahdosta ottamaan vastuun harteilleen asiassa kuin asiassa. Tästä syystä kauriit ovat kehittyneet erinomaisiksi johtajiksi ja saattavatkin sortua ”minä olen aina oikeassa” -ajattelutapaan hyvin herkästi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Jos rapu ei saa tahtoaan läpi, ympärillä olevat saavat kyllä kuulla asiasta. Herkän luonteensa ansiosta rapu ottaa pettymykset raskaasti, jonka vuoksi he saattavat jäädä itsepintaisesti kiinni omiin mielipiteisiinsä ja ajatuksiinsa. Tämä on keino, jolla he välttelevät pettymyksen kohtaamista viimeiseen saakka.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tarkkanäköiset neitsyet havaitsevat asioita ja pienimpiäkin yksityiskohtia paremmin kuin muut tähtimerkkien edustajat. Tämän takia neitsyitä pidetään usein pikkutarkkoina ja ahkerina, jotka vaativat jääräpäisesti myös ympärillä oleviltaan ihmisiltä samankaltaista tarkkanäköisyyttä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tasapainoisuudestaan tunnettu vaaka on täynnä rakkautta ja lempeyttä muita kohtaan. Omissa asioissaan tähtimerkin edustajat ajautuvat kuitenkin välillä huolimattomuuteen ja jahkailuun. Päätöksiä pohtiessaan vaaka heittäytyy vaativaksi ja tarvitsee paljon tukea läheisiltään. Jääräpäinen piirre ilmenee merkin edustajissa juuri näissä tilanteissa – ensin vaaka on itsepintaisesti toista mieltä, kunnes jahkaillessaan päätyykin katsomaan asiaa toiselta kantilta, ja on jälleen varma olevansa oikeassa.

Lue myös: Ystäviä, ihastuksia ja kovaa myräkkää - lue, mitä Voice.fi:n kuukauden horoskooppi lupaa

Lue myös: Mikä saa sinut ahdistumaan varmimmin? Horoskooppimerkki paljastaa

Lue myös: 3 merkkiä siitä, että kommunikaatio tökkii parisuhteessanne - lue myös vinkit tilanteen korjaamiseen

Juttu on julkaistu alun perin 6.2.2019.

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat