Kuva: Shutterstock

Onko ihastus vain yksipuolista? 9 merkkiä paljastaa

09.06.2018 12:15 - Emmi Moilanen

Yksi hälytysmerkki on se, että deittikumppani ei ole halukas keskustelemaan suhteenne tilanteesta ja siitä, haluaako hän oikeasti sitoutua vakavaan parisuhteeseen.

Kevyt tapaileminen voi jatkua pitkäänkin ennen suhteen virallistamista seurusteluksi. Joskus kuitenkin käy niin, että vain toinen osapuoli on selkeästi halukas viemään suhteen seuraavalle tasolle, eikä ole varma, mitä deittikumppani ajattelee asiasta.

Lue alta Thought Catalog -sivuston tekemä listaus seikoista, jotka paljastavat, että saatat olla tapailusuhteessa, jossa ihastus on vain yksipuolista.

Hälytysmerkit, joita ei tulisi ohittaa:

1. Huomaat, että vain sinä näet vaivaa suhteenne ylläpitämiseksi.

2. Olet itkuinen ja mielesi on ollut viime aikoina usein maassa juttunne takia.

3. Sinulle on tullut myös vahva epäilys siitä, että flirttailusta huolimatta hän ei halua asettua aloilleen parisuhteeseen.

4. Olosi tuntuu aliarvostetulta ja sinusta on alkanut tuntua siltä, että deittisi pitää sinua itsestäänselvyytenä.

5. Deittisi myös priorisoi jatkuvasti ystävänsä sekä muut menonsa suhteenne edelle, ja olet hänelle usein vain varasuunnitelma.

6. Suhteessanne ei ole vastavuoroisuutta ja sinä olet ainoa, joka tekee jatkuvasti uhrauksia toisen onnellisuuden eteen.

7. Juttunne on jatkunut jo pitkään kevyenä tapailuna, eikä deittikumppani ole ottanut kantaa suhteenne tilanteeseen ja siihen, onko hän oikeasti halukas sitoutumaan kanssasi vakavaan parisuhteeseen.

8. Myös ystäväsi ovat huomanneet sinun olevan alakuloinen ja saat kuulla heiltä kommentteja, kuinka deittikumppanisi ei ehkä ole sittenkään sinulle se oikea.

9. Tiedostat itsekin sisimmässäsi, että ansaitsisit parempaa kohtelua kuin deittisi sinulle antaa.

Lue myös: Ero ei ole maailmanloppu - ajatukset, jotka jokaisen kannattaa sisäistää

Lue myös: Rakkauden huomaa kehonkielestä: Merkit, jotka paljastavat hänen todelliset tunteensa

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat