Kuva: Shutterstock

Tavat, joilla tiedostamattasi viestit deittikumppanille, että et ole kiinnostunut – oletko sortunut?

04.06.2018 21:45 - Emmi Moilanen

Sulkeutunut kehonkieli ja kysymyksiin lyhyesti vastaaminen saattavat viestiä deitille, että et viihdy treffeillänne.

Treffeillä potentiaalisen seurustelukumppanin kanssa haluamme antaa myös itsestämme parhaan mahdollisen vaikutelman. On olemassa kuitenkin muutamia tapoja, joihin saatamme sortua huomaamattamme ja näin ollen viestittää toiselle osapuolelle, ettemme ole kiinnostuneita hänestä romanttisessa mielessä.

Katso alta Your Tango -sivuston tekemä listaus arkipäiväisistä tavoista, jotka viestivät deittikumppanillesi, että et viihdy treffeillänne ja hänen seurassaan.

1. Sulkeutunut kehonkieli

Sen sijaan että vetäytyisit kauemmaksi istumaan deitistäsi ja nostaisit kätesi puuskaan rinnan päälle, nojaudu rohkeasti hieman häntä kohti keskustelunne aikana. Pidä kasvojesi suunta deittikumppanissa, äläkä myöskään pelkää katsekontaktin luomista.

2. Puhut yksitoikkoisella äänellä

Your Tangon artikkelissa todetaan äänenpainon olevan heti kehonkielen jälkeen merkitsevin tekijä, kun arvioimme sitä, voimmeko samaistua toiseen ihmiseen. Yksitoikkoisen puheen sijaan elävöitä keskustelua rohkeasti äänenpainoilla, sillä tämä viestii seuralaisellesi, että todella olet kiinnostunut tutustumaan ja keskustelemaan hänen kanssan.

3. Vastaat kysymyksiin lyhyesti

Kun vastaat deittikumppanisi kysymyksiin pidemmin kuin ”kyllä” tai ”ei” vastauksilla, keskustelu soljuu luonnollisest eteenpäin, eikä deittikumppanin tarvitse tuntea johtavansa keskustelua. Kun rohkeasti kerrot omia mielipiteitäsi ja kokemuksiasi osoitat samalla, että olet kiinnostunut deittisi seurasta.

4. Unohdat hymyillä

Hymy on yksi parhaimmista keinoista viestiä toiselle omista tunteistaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun olisi oltava yhtä hymyä koko treffien ajan. Pidä kuitenkin huoli siitä, että istu koko tapaamisen ajan vakava ilme kasvoillasi, sillä se saattaa viestiä deittikumppanille, että et viihdy treffeillänne.

5. Puhut deittailusta negatiiviseen sävyyn

Vaikka olisit joutunut käymään läpi useammatkin treffit, jotka eivät ole päättyneen toiveidesi mukaisesti, älä kaada tätä asennetta uuden deittikumppanisi niskaan. Menneistä deiteistä valittaminen voi luoda sinusta katkeran mielikuvan, joka saattaa muuttaa deittienne tunnelman täysin.

Lue myös: Vahvistakaa suhdettanne arjen keskellä - tavat, jotka kannattaa ottaa haltuun

Lue myös: Miehet paljastivat - omituisimmat tavat, joilla heidät jätettin

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat