Kuva: Fotolia

Onko treffikumppanisi kiinnostunut sinusta? Vihjeet, joista voit päätellä ettei hän ole

12.12.2017 23:15 - Katariina Auvinen

Joskus teot paljastavat enemmän kuin tuhat sanaa.

Joskus ensitreffit eivät mene aivan kuten elokuvissa. Kun näkee toisen ihmisen ensimmäistä kertaa, voi olla myös vaikea erottaa, onko hän todellakin kiinnostunut sinusta. Elite Daily -julkaisu listasi tätä ongelmaa helpottamaan viisi merkkiä, jotka todellakin kertovat ettei treffikumppani ole kiinnostunut sinusta. 

1. Hän ei anna sinulle jakamatonta huomiota
Nykyisin kännyköihin katsahdetaan entistä enemmän, mutta ensitreffeillä tämän pitäisi olla varoitusmerkki, jos treffikumppanisi katsahtaa kännykkäänsä monta kertaa. Se kertoo, ettei hän ole erityisen kiinnostunut seurastasi. 

2. Hän luo sinuun katsekontaktia
Asiantuntijoiden mukaan ihminen ei välttämättä itse edes tiedosta, että hän viestittää jollain käytöksellään selvästi kiinnostuksen puutteesta. Heidän mukaansa juuri katsekontaktin luominen on yksi tällainen selvä merkki, että treffit olisi parempi jättää yhteen kertaan. 

3. He eivät myöskään halua koskettaa sinua 
Pienet merkit, kuten olkapään hipaisu ohimennen tai halaus lähtiessä kertovat jo siitä, onko kumppani kiinnostunut sinusta vai ei. Jos väliltänne puuttuu kemia, mitä todennäköisimmin pienetkin hipaisut puuttuvat treffeiltänne. 

4. He eivät etsi seurustelusuhdetta
Tämän pitäisi kertoa sinulle jo, että kyseinen henkilö ei ole suuresti kiinnostunut sinusta. Tällä lauseella ihminen haluaa viestittää, että hän ei halua sitoutua sinuun pitkäksi aikaa. Jos treffikumppanisi kuitenkin flirttailee sinulle, voi olla, että hän etsii vain yhden yön suhdetta. 

5. Treffisi päättyvät nopeasti 
Treffit päättyvät nopeasti ja sinusta tuntuu, ettei kaikki mennyt ihan kuten piti. Tämä on merkki siitä, ettei treffikumppanisi ollut sitä mitä etsit. Totta kai tilanteita, joissa toisen pitää lähteä ajoissa tulee aina, mutta jos toinen ilmiselvästi etsii tekosyitä lähteä paikalta, on se merkki ettei hän ole kiinnostunut. 

Lue myös: Miten vakoilla uutta tuttavuutta netistä mahdollisimman tehokkaasti? 8 keinoa

Lähde: Elite Daily 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat