Kuva: Fotolia

Mikä on sopiva määrä päivässä lähettää ihastukselle viestejä? - Asiantuntija vastaa

12.09.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Psykologin mukaan viestit pitää olla laskettavissa yhden käden sormilla.

Ihastukselleen haluaisi kertoa kaikki päivän aikana tapahtuneet asiat. Uuden kumppanin kanssa voi olla kuitenkin hankalaa miettiä, mikä määrä viestejä on sopivaa lähettää. 

Huffington Post -julkaisu halusi lievittää tätä tuskaa. Julkaisu tiedusteli psykologilta ja parisuhteeseen perehtyneeltä asiantuntijalta, mikä on sopiva päivittäinen määrä viestittelylle. Parisuhteeseen perehtynyt Melanie Schilling vannoo rivien välistä lukemisen nimiin. 

-Jos kumppanisi vastaa lyhyillä viesteillä tai ei mielestäsi vastaa riittävän nopeasti, ei ole sopivaa pommittaa häntä useilla viesteillä vielä edellisten lisäksi. Kumppania pitää osata lukea tässä asiassa. Joitain saattaa ahdistaa runsas viestitulva, Schilling kertoo. 

Jos viestittely on luontevaa, Schilling ei näe syytä rajoittaa viestejä. Psykologi Nikki Martinezin mukaan sopiva määrä viesteille on 3-5 viestiä päivässä. Schilling mukailee Martinezin linjaa.

-Jos sinusta tuntuu jo siltä, että pitäisikö minun lähettää tätä viestiä, ei kannata. Liika innokkuus voi pelottaa toisen pois, Schilling kertoo. 

Lue myös: Miehet kertovat: Millaisia seksikkäitä kuvia haluamme naisilta saada?

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat