Kuva: Fotolia

10 tyyppiä, jotka löytyvät jokaisesta ryhmäkeskustelusta - kuulostaako tutulta?

14.06.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Ryhmächateista löytyy muun muassa kännipäivittäjiä ja hauskojen meemien jakajia.

Elämme aikaa, jolloin suuri osa yhteydenpidostamme ystäviemme kanssa tapahtuu ryhmäkeskustelujen välityksellä. Monella meistä on esimerkiksi WhatsAppissa tai Messengerissä usean kaveruksen yhteisiä ryhmiä, joissa jaetaan kuulumisia, sovitaan tapaamisia ja jaetaan hauskoja meemejä.

Nämä ryhmächatit pitävät sisällään varsin erilaisia viestittelijöitä. Metro.co.uk-sivusto listasi kymmenen ihmistyyppiä, jotka melkein jokainen ryhmäkeskustelu pitää sisällään. Tunnistatko itsesi yhdeksi heistä?

1. Ylläpitäjä

Tämän henkilön ansiota on, että ryhmä ylipäätään on olemassa. Hän myös hyväksyy ryhmään uudet jäsenet. Tämä vastuullinen henkilö ansaitsee koko porukan kiitokset ryhmän vuoksi tekemästään työstä.

2. Piilottelija

Tämä on se keskustelun hiljainen tyyppi, joka kyllä lukee viestit, muttei juuri koskaan kommentoi mitään.

3. Intoilija

Tämä tyyppi on piilottelijan täysi vastakohta. Hän ei koskaan kyllästy viestien lähettämiseen, vaikka vastakaiku olisi kuinka vähäistä. Usein hän tykkää korostaa sanomaansa isoin kirjaimin ja huutomerkein. Hän on myös emojien käytössään omaa luokkaansa.

4. Meemivastaava

Mitä nettielämä olisikaan ilman meemejä? Tällä tyypillä on tämä 2000-luvun olennainen huumorilaji hallussaan, ja hän osaa kaivaa juuri oikeat meemit oikeaan tilanteeseen piristämään muiden päivää.

5. Videovastaava

Tämä keskustelun jäsen on erikoistunut videolinkkien lähettämiseen. Harmillisesti vain harvat vaivautuvat koskaan avaamaan hänen linkkejään.

6. Suunnittelija

Tämä tyyppi yrittää epätoivoisesti saada porukan jäseniä näkemään toisiaan muuallakin kuin kännyköiden näytöillä. Hän on hyvällä asialla, mutta vain harvoin kaikkia ryhmän jäseniä onnistutaan saamaan samaan aikaan samaan paikkaan.

7. Päivittäinen päivittäjä

Tämän tyypin rutiinina on kirjoittaa keskusteluun hyvät huomenet ja hyvänyöntoivotukset – joka ikinen päivä.

8. Hauskuttaja

Tämän henkilön ansiota on se, että viestiketjun viestien joukosta saa usein hyvät naurut. Hän heittää keskustelussa kehiin härskeimmät läppänsä ja hauskimmat kuvansa, jotta muille ei tulisi koskaan tylsää.

9. Ryhmän tietojen päivittäjä

Tämä tyyppi aiheuttaa muissa keskustelijoissa hämmennystä muuttamalla ryhmän nimeä ja ryhmäkuvaketta tasaisin väliajoin.

10. Kännipäivittäjä

Tästä tyypistä ei koskaan kuule juuri mitään päiväsaikaan, mutta öiset juhlinnat hän dokumentoi ryhmäkeskusteluun oikein mielellään. Känniset ääniviestit ja suttuiset biletyskuvat ovat hänen ominta alaansa.

Lue myös: Suojeleva, hauska vai viisas? Katso millainen ystävä olet horoskooppimerkin perusteella

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat