Kuva: Fotolia

"Pidän kireitä farkkuja, jotta pullotus näkyy" - miehet paljastavat, miten hurmata nainen

29.03.2017 11:45 - Senja Rapila

Vaikka jotkut suosivatkin herrasmiesmäistä käytöstä yrittäessään tehdä vaikutuksen naiseen, kääntävät jotkut keskustelun suoraan seksiin ja itseensä.

Miehet yrittävät tehdä naisiin vaikutuksen monilla eri tavoilla. Aina se ei kuitenkaan rajoitu pelkästään hyvään käytökseen ja siistin ulkonäön ylläpitämiseen, vaan miehet voivat saada naisen kiinnostuksen myös monilla muilla tavoilla. Muun muassa monet käyttävät Snapchat-sovellusta herätelläkseen naisten kiinnostusta.

No millä kaikilla tavoilla miehet yrittävät tehdä vaikutuksen naiseen? Voit lukea Elite Dailyn kokoomat, miesten kertomat asiat alapuolelta:

"Ajan häpykarvani. Tai siis, trimmaan."

"Ajan häpykarvani ja kokkaan italialaista tai ranskalaista ruokaa."

"Kirjoitan runoja. Ruusut ovat punaisia, minulla on ase. Hyppää pakuuni, äläkä yritä juosta."

"Ajattelen pidemmällä tähtäimellä. Selvitän mistä hän on kiinnostunut ja näytän sitä hiljalleen sosiaalisessa mediassa kuin omana kiinnostuksenkohteenani. Tiedän, ettei se vaikuta mitenkään, mutta jonkin ajan kuluttua kun pyydän häntä lopulta ulos, hän muistaa sen alitajunnassaan. Tämä sen vuoksi, että pääsen ensimmäisille treffeille."

"Pidän kireitä farkkuja, jotta voin näyttää suurta pullotustani."

"Puhun peniksestäni julkisella paikalla."

"Snapchatin tarinoilla. Snapchatin Oma tarinani on hyvin aktiivisessa käytössä vain siksi, että naiset rakastavat siitä p*skasta."

"Naiset ovat kirjaimellisesti ainoa syy miksi käytän Snapchatia. Olen tavannut paljon naisia Tinderissä tai baareissa, ja he ovat lisänneet minut Snapchatissa, joten Omat tarinani ovat vain heille. Lisään tarinan itsestäni kokkaamassa tai tekemässä jotain mielenkiintoista, tai jossa olen salilla. Joskus saan viestin, että tee minulle päivällistä joku päivä ja se avaa väylän treffeille tai jollekin muulle."

"Osaan liikutella rintalihaksiani. Joskus teen jotain todella kornia, kuten laitan naisen käden rintakehälleni ja sanon, että hän saa sydämen sykkeeni nousemaan ja tykytän samalla rintalihaksillani."

"Hiustyylini. He tykkäävät leikkiä vähän pidemmillä hiuksilla. Muuten pitäisin siiliä."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miehet paljastavat, miksi kiinnostus naiseen lopahtaa - lue rehelliset syyt

Lue myös: Tinderistä ei etsitä pelkästään seksiä ja rakkautta - yllättääkö yleisin motivaatio?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat