Upeana pysyminen ei ole helppoa! 4 kauneussalaisuutta, joita miehet eivät tiedä naisen elämästä

09.10.2016 23:15 - Karoliina Kotala

Monelle miehelle on melkoinen mysteeri, mitä kaikkea naisten kauneudenhoito pitääkään sisällään. Vaikka kaikki naiset eivät kulutakaan aikaa tai rahaa kauneudenhoitoon, olisi miesten hyvä tietää millaista naisen arki toisinaan on.

Naisen elämä voi toisinaan olla raskasta ja vallitsevat kauneusihanteet luovat monelle painetta näyttää aina upealta ja huolitellulta. Siksi usean naisen elämään kuuluvatkin tietyt kauneusrutiinit, joista miehillä harvoin on käsitystä. 

Mitä naiset toivoisivat miesten tietävän kauneudenhoidostaan? 

Meikinpoisto on rasittavaa 

Meikkaaminen itsessään on monelle rentouttavaa ja hauskaa puuhaa, mutta meikinpoisto on oma lukunsa. Väsyneenä mukavin olisi vain kaatua sänkyyn, mutta iho kärsii ellei meikkejä poisteta. Meikinpoisto pitää sisällään myös useita vaiheita; ensin hellävarainen silmämeikin poisto omalla aineellaan, sitten ihonpuhdistus omalla tuotteellaan, seuraavaksi kasvoveden käyttö ja sen jälkeen vielä kasvojen kosteutus sekä silmänympärysvoiteen levitys. Nopeasta pesusta ei siis todella ole kyse. 

Ihokarvojen poispitäminen on kivuliasta ja työlästä 

Ihokarvojen poistaminen vahalla on monelle erittäin kivuliasta. Se on myös hankala toteuttaa itse ja ammattilaisella käsittelyt ovat kalliita. Moni suosiikin höylää, jolla taas karvojen pitäminen poissa vaatii ahkeraa työstämistä ja voi olla melkoisen vaivalloista. 

Kauneudenhoito vie aikaa ja voi olla kallista 

Kauneustuotteet ovat usein kalliita, puhumattakaan siitä, että kävisit säännöllisesti hoidattamassa kyntesi, ripsesi tai ihosi. Upealta näyttäminen onkin toisinaan erittäin työlästä! 

Kasvohoidon jälkeen ei aina näytä hehkeältä 

Vaikka kasvohoito tekeekin iholle hyvää, eivät sen tulokset yleensä näy välittömästi. Päinvastoin, iho on monesti käsittelyn jälkeen punoittava, kiiltävä ja kaikkea muuta kuin edustava. 

Lue myös: Miehet paljastavat: Asiat, joita en naisissa ymmärrä

Lähde: Women's Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat