Kuva: Senja Rapila

Olli Hermanin uusi kappale tihkuu seksiä: "Ei tässä mitään seniilejä olla!"

13.06.2018 21:45 - Senja Rapila

Artisti julkaisi tänään kappaleen Tahdon Vaan Ajaa.

Reckless Love -tähti Olli Herman, 35, on julkaissut tänään toisen suomenkielisen sinkkunsa, joka kantaa nimeä Tahdon Vaan Ajaa. Muusikko kertoo Iskelmän haastattelussa, että kappaleen seksuaalinen sävy ei ole pelkästään kuuntelijan harhaluuloa, vaan siinä on ihan perää.

- No totta hemmetissä (siinä on seksuaalinen sävy), olen vasta kuitenkin 35 vuotta, ei tässä ihan mitään seniilejä olla. Miten se Matti Nykänen sanoi, että ainahan se on mielessä, mutta hypätään nyt ensin. Että soitetaan nyt ensin pari biisiä kuitenkin, Herman nauraa haastattelussa.

- Tosin, tajusin sen itse vasta jälkeenpäin. Se on vähän sellainen Juha Vainiomainen vertaus, että en sitä tähän hakenut. Jälkeenpäin sen vasta tajusin ja naureskelin, että ohhoh, tulipas tästä nyt vähän kaksimielinen juttu, mutta käänsin senkin vähän sellaiseksi hyväksi, syventäväksi jutuksi siihen.

Herman paljasti myös, että hän saa melko lailla treffipyyntöjä ja muita ehdotuksia naisilta.

- Niitä tulee jonkin verran, mutta maailmahan onneksi toimii sillä tavalla vielä, ettei minun tarvitse hukkua niihin ehdotuksiin. Naisethan pääasiassa on tottunut siihen, että mies tekee aloitteen. Se on ihan kivaa niin päin!

Voit kuunnella Olli Hermanin uuden kappaleen Tahdon Vaan Ajaa alapuolelta.

Lue myös: Räppäri jakoi ilkkuvan meemin Evelinan laulutaidoista, seuraajat tuohtuivat - "On jäbällä pokkaa"

Lue myös: Sannin uutuuskappale sai fanit innostumaan: "Tämän kesän hitti"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat