Kuva: Henri Juvonen

Juha Tapio yllättää - fiittaa suomalaisräppärin kappaleella

02.11.2017 08:05 - Anna Hopi

Brädin Nelostie-kappaleella kuullaan Juha Tapion ääntä.

Räppäri Brädi julkaisee tänään Nelostie-singlen, jossa kuullaan myös Juha Tapion ääntä. Kappale on reissumies-romantiikkaa lupaileva teos, joka kuljettaa kuulijan pitkin Nelostietä etelästä pohjoiseen, vaarallisen, mutta niin koukuttavan daamin kyydissä. Kappaleen on tuottanut Henkka "MGI" Lanz.

- Mä olen aina jotenkin rakastanut reissumies-romantiikkaa, tietä, lähtemisiä ja jäämisiä. Harley Davidson -harrastuksen myötä olen alkanut viime aikoina diggailemaan jopa kantria, ja siellä jos missä sitä reissumies-romantiikkaa onkin. Pikkuhiljaa mulle kasvoi fiilis, että olisi kiva tehdä sellainen vanhan ajan American road movie -henkinen biisi, josta tulisi Nelostie, fiilistelee Brädi.
 
- Mulla oli vahva visio, millaisen biisin mä haluan tehdä ja Henkka ”MGI” Lanz, joka on tuotannollisesti tämänkin biisin takana, yleensä ymmärtää mua jo puolesta tavusta, ja toimittaa juuri sen mitä mä haluan.
 
- Nainen kappaleessa on vertauskuva tielle, joka vei mut aktiivisen keikkailun alkamisen myötä mukaansa 2000-luvun alkupuolella - tielle, jolla olen edelleen. Houkutteleva asia, joka vain tempaa mukaansa, vaikka lähtiessäsi jo tiedät, että mukaan lähteminen saattaa tietää hankaluuksia. Ja vaikka yrittäisit päästää siitä irti, se vetää kerta toisensa jälkeen sinut takaisin, mahdollisista pettymyksistä huolimatta.
 
Brädi kertoo, että Juha Tapio valikoitui mukaan siksi, että hän arvostaa miestä suuresti. Hän tiivistää kuinka Juha on todella hieno artisti ja lämmin ihminen, ja jakaa kampauksen ohella hänen kanssaan myös hyvin samankaltaisen arvomaailman.

- Eikä Juha todellakaan halunnut tulla "valmiiseen pöytään", vaan osallistui piinkovana ammattilaisena sävellys- ja sanoitustyöhön osuutensa osalta, ja tietenkin suoritti timanttisesti itse laulusuorituksen. Mulle oli tosi iso ja hieno asia saada taas kerran yksi arvostamani maestro kanssani biisille, Toni Wirtasen ja kumppaneiden jatkoksi.

Kuuntele kappale alta.

 Lue myös: Juha Tapio: "Poptähden viitta putoaa harteilta, kun auto parkkeeraa kotipihaan"

Kilpailut

Uusimmat