Kuva: AOP

Talouselämä: Juha Tapion Raija-vaimo johtaa lääkärikeskusta: "Lääkärit ovat kuin artisteja"

08.03.2017 09:44 - Anna Hopi

Raija Tapio suhtautuu työhönsä Lääkärikeskus Aavassa intohimoisesti.

Suosikkilaulaja Juha Tapion vaimo Raija Tapio toimii Lääkärikeskus Aavan toimitusjohtajana. Laulaja on puhunut aikaisemmin julkisuudessa, miten yksi hänen pitkän avioliittonsa salaisuus on pariskunnan samanhenkisyydessä. He liikkuvat ja harrastavat yhdessä. Yksi yhteinen piirre taitaa olla myös kunnianhimoisuus, jota Raija Tapiossa riittä.

Raija Tapio on edennyt 17 vuodessa lääkärikeskusksen laboratoriohoitajasta sen toimitusjohtajaksi. Hän kannustaa työntekijöitä hulluihin ideoihin ja perää, että rohkeudella edetään työelämässä. Muusikkomiehen viikonloppuihin painottuva työ helpotti aikanaan työkeikkojen tekemistä äitiyden ohella, kun lapset olivat pieniä.

Juha Tapio on Raija Tapion aviomies. Pariskunta on ollut yhdessä pitkään, jo Juha Tapion artistiuran alusta lähtien. (kuva: Mikko Räsänen)

Tapion mukaan lääkärit ovat kuin artisteja, heidän kanssaan on osattava toimia oikein. Lääkärikeskuksesa on noin neljäsataa työntekijää, joita nainen vertaa bändiin.

Esimerkiksi lääkärit ovat Raija Tapion mukaan kuin artisteja, heidän kanssaan on osattava toimia oikein. Lääkärikeskuksen noin neljänsadan työntekijän henkilökuntaa hän vertaa bändiin. Hän mieltää johtajan tehtävän olevan innostaja, joka poimii työpaikan helmet esille.

- Meillä on kaikkiaan 600 lääkäriä. He ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia, jotka haluavat keskittyä työhönsä, hän sanoo.

- Meidän muiden tehtävänä on luoda ympäristö ja mahdollisuudet ammatin harjoittamiseen. Ilman heitä meitä ei olisi.

Lähde: Talouselämä.

Lue myös: Juha Tapion vaimo Raija sädehti Jukka Rintalan mekossa Linnan juhlissa

Lue myös: Juha Tapio tunnelmoi juhlailtaa Raija-vaimon kanssa: "Ihanat joraukset daamini kanssa"

Kilpailut

Uusimmat