Kuva: AOP

Kengät, joita kaikki tähdet tuntuvat rakastavan - nyt mallia kenkätrendiin näyttää Sydney Sweeney

13.08.2023 16:15 - Sanni Seppä

Jiihaa! Nämä kengät ovat pysytelleet pinnalla jo pidemmän aikaa.

Cowboy-bootsit ovat olleet pinnalla jo pitkän aikaa. Julkisuudesta tutut henkilöt ovat rakastuneet kyseisiin kenkiin jo viime vuoden puolella, mutta tänä vuonna niitä on nähty enenevissä määrin myös Suomen katukuvassa. Kyseiset kengät antavat näppärästi näyttävyyttä ja hauskaa fiilistä yksinkertaisempiinkin asuihin.

Viimeisimmän tyylinäytteen bootsien stailaamisesta on antanut näyttelijä Sydney Sweeney, 25. Hän saapui Taylor Swiftin keikalle valkoisessa napapaidassa, sekä strassein koristellussa minifarkkuhameessa. Sweeneyn olalla roikkui söpö pieni vaaleansininen laukku. Näiden kaveriksi hän oli yhdistänyt super muodikkaat mustat cowboy-bootsit. Itse asu koostuu sinällään melko yksinkertaisista palasista, mutta yhdessä ne muodostivat todella trendikkään asukokonaisuuden.

(kuva: AOP)

Myös malli Emily Ratajkowski on ihastunut erilaisiin cowboy-bootseihin. Viimeisimpänä hän ihastutti valkoisilla bootseillaan koiraa ulkoiluttaessaan. Tämän lisäksi Ratajkowskin vihreä toppi imarteli kauniisti hänen uutta punertavaa hiusväriään.

(kuva: AOP)

Malli Gigi Hadid puolestaan on yhdistänyt bootsinsa klassisen tyylikkään mustan poolopaidan ja oversized-tyylisen bleiserin kaveriksi. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten näyttävät kengät luovat koko asuun ihan omanlaisensa fiiliksen.

(kuva: AOP)

Myös suomalaiset vaikuttajat ovat ihastuneet cowboy-bootseihin. Alla mallia näyttävät Joona Hellman ja Hanna Tikander.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Nähdäksesi Tikanderin koko lookin, swaippaa yksi kuva oikealle.

Jos julkaisu ei näy, paina tästä.

Lue myös: Suomalaisten jaloista tuttujen kesäkenkien suosio vain kasvaa - jopa Penélope Cruz ja Jennifer Aniston suosivat

Lue myös: Victoria Beckham ei luopunut tunnetusta tyylistään edes vesihiihtäessä

Lue myös: https://www.voice.fi/muoti-ja-kauneus/a-225769

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat