Kuva: AOP

Guess veti laukkumallinsa myynnistä plagiointisyytösten takia - vertaa veskojen kuvia

31.03.2021 14:15 - Henna Koste

Telfar on noussut muotiväen suosioon. Ehkäpä siksi Guessin laukku näytti somekansan mielestä tuoreeltaan hyvin tutulta.

Yksi tämän hetken himotuimmista laukuista on Telfar-brändin logolaukku. Kirjainlogolla varusteltua laukkua on voinut bongata niin Oprahin, Lizzon, Dua Lipan kuin Bella Hadidinkin kädessä. Supertähtien tyylinäytteet ovat nostaneet varmasti myös laukun kysyntää, sillä Telfarin laukut on myyty usein loppuun. 

Valkoinen on tänä keväänä trendikartan ykkösväri. Guessin kevätmalliston valkoisessa keinonahkalaukussa komeilee kyljessä näyttävä kohokuvioitu G-logo. Twitter-kansalta ei jäänyt huomaamatta yhdennäköisyys Telfarin it-laukun kanssa. Moni on Twitterissä paheksunut sitä, että Guess yrittäisi hyötyä Telfarin toimitusvaikeuksista.

Guessilta on kommentoitu muun muassa Paper-julkaisulle, että he aikovat lopettaa kyseisen mallin myymisen, sillä laukkuja on verrattu sosiaalisessa mediassa Telfarin laukkihin. Brändi sanoo, ettei halua olla haitaksi Telfarin toiminnalle ja on siitä syystä päättänyt omatoimisesti lopettaa tuotteen myymisen. 

Laukkukohun myötä Guessin toista tekstiilipintaista laukkua on verrattu Pradan suosittuun nylon-laukkuun. Nähtäväksi jää, kuinka muotijätti suhtautuu tähän syytökseen. 

Prada

Pradan nylonista valmistettuja laukkuja on ollut saatavilla pitkään eri väreissä. (kuva: AOP)

Lähde: Paper

Lue myös: Minna Parikan kenkiä on plagioitu, vaikka hänellä on mallisuoja pupunkorviin - muistatko nämä?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat