Kuva: Shutterstock

Käännä katseet uuden vuoden juhlissa - 4 ajankohtaisinta kauneusvinkkiä

30.12.2018 15:15 - Karoliina Kotala

Vuoden vaihde lähestyy jo kovaa vauhtia. Jos edessä on uuden vuoden juhlat, älä turhaan arastele juhlalookin kanssa.

Uuden vuoden juhlaan kuuluvat kimalle ja näyttävät asut, meikit ja kampaukset. Jos pelkäät tyylin menevän överiksi, panosta näyttävään meikkiin tai kampaukseen. Alla neljä juhlalookin ajankohtaisinta tärppiä:

Volyymia, volyymia

Luo hiuksiin retrohenkeä antamalla sille kuohkeutta ja volyymia. Kokeile kookkaita tarrapapiljotteja ja kokoa hiukset niiden avulla ennen kaikkea päälaelle. Muhkeat, kauniisti laskeutuvat kiharat eivät jää huomaamatta.

(kuva: Shutterstock)

Rohkeat huulet

Sijoita tummaan ja näyttävään huulipunaan ja pidä se koko illan ajan mukanasi, jotta voit tarpeen tullen lisätä punaa.

(kuva: Shutterstock)

Iho hehkumaan

Käytä kosteuttavaa kasvonaamiota säännöllisesti viikko ennen juhlia ja siitä eteenpäin. Riittävä kosteutus saa ihon hehkumaan. Jos haluat satsata ihoosi enemmän, levitä ihollesi itseruskettavaa kaksi päivää ennen juhlia. Laita itseruskettavaa mieluummin liikaa kuin liian vähän, sillä liian vähäinen määrä voi jättää ihon laikukkaaksi.

(kuva: Shutterstock)

XXL-ripset

Tekoripset ovat juhlakauden hitti, eikä suotta! Kaupoista löytyy laaja valikoima erilaisia ripsiä erittäin näyttävistä hillitympiin. Leikkaa ripsinauhaa niin, että ne ovat hiukan lyhyemmät kuin oma silmäsi. Jos panostat näyttäviin ripsiin ja silmiin, anna muun meikin olla hillitympi.

(kuva: Shutterstock)

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: 5 isointa trendiä ensi vuonna

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat