Kuva: AOP

"Tinderin tykätyin mies" on nyt varattu - romanssin syttyminen oli todellista kohtalon ivaa

20.08.2019 19:45 - Iiro Myllymäki

Mr. Tinderiksi nimitetty malli ja tv-juontaja ei löytänyt tyttöystäväänsä Tinderistä.

29-vuotias brittimies Stefan Pierre-Tomlin julistettiin vuonna 2017 deittisovellus Tinderin tykätyimmäksi mieheksi. Tuolloin Tinder julkisti, että mies oli saanut yhteensä 14 600 tykkäystä palvelussa kahden vuoden aikana. Tämä johti siihen, että Stefanille annettiin mediassa lempinimi Mr. Tinder. Nyt mies on löytänyt rakkauden, mutta ei suinkaan Tinderistä.

Stefan seurustelee nyt X Factor -kilpailussakin nähdyn Natasha Boonin kanssa. Kaksikko tapasi perinteisellä tavalla yhteisen ystävän kautta illanvietossa viime huhtikuussa.

- Kun ensin näin Natashan, hän heti muistutti minua Marilyn Monroesta. Hänellä oli yllään tiukka punainen mekko, hänellä oli punaista huulipunaa ja hänen trendikäs blondi tukkansa oli laitettu upeasti, Stefan muistelee brittiläisen Metro-lehden haastattelussa.

Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Ensimmäisen kerran Stefan Pierre-Tomlin näki Natasha Boonin, kun tämä oli esiintymässä lontoolaisessa yökerhossa. Tuolloin mies ei vielä päässyt naisen kanssa juttusille, mutta mies näki Boonin uudestaan, kun heidän yhteinen ystävänsä kutsuivat molemmat juhliin.

- Tämän Mr. Tinder -huuman jälkeen ajattelin, että universumi varmaan auttaa minua nyt löytämään sen oikean netin ulkopuolelta, ja näin kävi! Stefan sanoo.

Stefan oli yrittänyt löytää rakkautta deittisovelluksista viiden vuoden ajan. Monia naisia viehätti se, että mies on malli ja tv-juontaja. Stefan uskoo, että monia naisia kiinnosti enemmän hänen julkinen statuksensa kuin persoonansa. Tinder-vuosiensa aikana mies kuitenkin päätyi kahteen parisuhteeseen.

(kuva: AOP)

Asuvat jo yhdessä

Natasha Boon sai tietää miehen Mr. Tinder -maineesta vasta parin ensitreffeillä heinäkuussa. Nainen ihmetteli tuolloin, miksi noin komea mies ylipäänsä on Tinderissä.

- Tulen hieman mustasukkaiseksi, kun mietin kaikkia niitä naisia, joiden kanssa hän on saanut matchin. Arvostan kuitenkin sitä, että monet ihmiset ovat kiinnostuneita hänestä ja koen olevani etuoikeutettu, kun saan olla hänen kanssaan, Natasha kertoo.

Natasha Boon osallistui vuoden 2018 syksyllä Ison-Britannian X Factoriin. (kuva: AOP)

Natasha Boon sanoo, että hän ei itse ole koskaan käyttänyt deittisovelluksia. Nainen kertoo, että häntä Stefanissa kiehtoo muun muassa se, että tämä on kouluttautunut lentäjäksi.

- Rakastan hänen menevää, nokkelaa ja huumorintajuista persoonallisuuttaan ja sitä, miten hän arvostaa muita ihmisiä, Natasha kertoo.

Stefan puolestaan sanoo arvostavansa Natashassa tämän kiltteyttä, kärsivällisyyttä ja sitä, että tämä ymmärtää, millaista on työskennellä viihdealalla.

Heti samassa kuussa kuin kaksikolla oli ensitreffit he sopivat olevansa parisuhteessa. Kaksikko on jo ehtinyt myös muuttamaan yhteen.

- Haluaisimme alkaa tehdä musiikkia yhdessä ja pitää videoblogia yhdessä. Jos asiat jatkuvat näin hyvällä mallilla, haluaisimme mennä kihloihin, ostaa talon ja perustaa perheen, Stefan sanoo.

Lue myös: Sinkut! Treffien ja seksin todennäköisyys lisääntyy helpolla keinolla viestitellessä

Lue myös: Seksitutkija kertoo: Aivot pystyvät käsittelemään vain tietyn määrän deittikumppaneita - katso luku

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat