Kuva: AOP

David Beckham järkyttyi pahanpäiväisesti nähtyään näköispatsaansa - "Tuota ei voi julkistaa!"

13.03.2019 11:15 - Katariina Auvinen

Entisen huippujalkapalloilijan kunniaksi haluttiin tehdä näköispatsas, joka asetettiin Los Angelesissa sijaitsevalle stadionille.

Kun huippujalkapalloilija Cristiano Ronaldosta on tehty näköispatsas hänen kunnioitettavan uransa takia, monen mielestä teosten ulkonäkö on ollut kaikkea muuta kuin Ronaldon. Nyt entisestä huippujalkapalloilija David Beckhamista, 43, haluttiin tehdä myös näköispatsas, jolla kunnioitettaisiin miehen uraa. Patsas asetettiin LA Galaxy’s -stadionille. 

David Beckhamille hänen patsaansa näytettiin etukäteen ja mies ei ollut kovinkaan iloinen siitä, miltä hänen näköispatsaansa näytti. Teos näytti lähinnä maaniselta ja venähtäneeltä parodiahahmolta.

Kun patsas tuotiin Beckhamin eteen näytille, mies näytti tyrmistyneeltä eikä tiennyt, mitä sanoa. Pian kuitenkin selvisi, että koko tilanne oli lavastettu ja patsasta ei todellakaan oltu tarkoitettu esille vaan se oli luotu pilailutarkoituksessa. Sen sijaan oikea patsas oli jo paikoillaan stadionilla. 

Pilan takaa paljastui talkshow-juontaja James Corden, joka halusi nähdä, miten mies reagoi asiaan. 

- Tämä näyttää todella erilaiselta kuin se teos, jonka näin ollessani Chicagossa. Tämä ei todellakaan näytä yhtään minulta. Ainoa asia, joka muistuttaa minua edes vähän ovat nuo hiukset, sen sijaan, katsokaa minun takapuoltani! Ei tuo voi mennä noin yleisön eteen, Beckham toisteli järkyttyneenä. 

- Koko lähipiirini on melkein paikalla täällä. Olen kuitenkin onnellinen, etteivät lapseni ole täällä nyt, koska he vain itkisivät nähdessään tämän, mies jatkoi. 

Kun pila paljastui, Beckham oli ilmiselvästi helpottunut tiedosta, ettei kyseessä ole oikea patsas. Mies jakoi klipin jopa omalla Instagram-sivullaan, jossa hän kertoi, että meni täysin halpaan. 

"Ei ikinä pitäisi luottaa häneen, James vedätti minua todella hyvin. Nauran vieläkin." 

Talkshow-juontaja James Corden onnistui huijaamaan Beckhamia täydellisesti. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Beckhamille esiteltiin patsasta, joka järkytti tähteä suuresti. (kuva: AOP)

Samaan aikaan James Corden nauroi katketakseen keksimälleen pilalle. (kuva: AOP)

Beckhamin onneksi oikea patsas oli jo paikoillaan ja tähti oli ilmeisen tyytyväinen tähän. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Mies liikuttui patsaan julkistamistilaisuudessa. (kuva: AOP)

Lue myös: Erikoiset kengät villitsivät Victoria Beckhamin näytöksessä - milloin niitä kuuluu käyttää?

Lue myös: Victoria Beckham, 44, paljasti ällöttävän kauneusrutiininsa - hintalappu noin 1300 euroa

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat