Kuva: Getty Images

Miesjuontaja tylyttää taas ultraplusmalli Tess Hollidayn vartaloa - alusvaatekuva oli liikaa

20.09.2018 09:45 - Katariina Auvinen

Piers Morgan on ottanut useasti kantaa lihavuutta ihannoivaan ilmapiiriin.

Brittiläinen televisiojuontaja ja entinen Talent-tuomari Piers Morgan, 53, avasi sanaisen arkkunsa, kun ultraplusmalli Tess Holliday, 33, poseerasi Cosmopolitan-lehden kansikuvassa. Morganin mukaan on naurettavaa, että lehti kannustaa ihmisiä laveaan elämäntyyliin ja sairaalloiseen lihavuuteen. 

Holliday itse vastasi, että hän on tyytyväinen omaan ulkonäköönsä, eikä koe kannustavansa ihmisiä epäterveellisiin elämäntapoihin. Morgan ei suostunut kuitenkaan pitämään sanaista arkkuaan kiinni vaan on taas ottanut kantaa naisen kokoon Twitterissä. 

Tess Holliday jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa alusvaatteisillaan. Mies otti kantaa juuri kyseiseen kuvaan ja hänen mielestään lihavuutta ihannoivaan ilmapiiriin. 

"Hän todellakin tarvitsee hyviä ystäviä, jotka uskaltavat olla rehellisiä hänelle epäterveellisestä elämäntyylistä. Sen lisäksi näiden ystävien kannattaisi kannustaa häntä." Morgan twiittasi. 

Twiitti aiheutti melkoinen mielipidemyräkän. Monet olivat sitä mieltä, että kuvilla ei ole tarkoitus promota ylipainoisuutta. Sen sijaan ihmiset myös kertoivat, ettei ole kenenkään muun asia minkä kokoinen olet. 

Lue myös: Ultraplusmallin kansikuvasta nousi valtava kohu - vastaa nyt arvostelijoilleen

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat