Kuva: Shutterstock

Ystävykset päättivät hemmotella itseään suihkurusketuksella - voiko mennä pahemmin pieleen?

10.08.2018 22:15 - Katariina Auvinen

Naiset näyttivät omien sanojensa mukaan naispuoleisilta Hulkeilta.

29-vuotiaat ystävykset Laura Denton ja Rosie Berry päättivät tehdä jotain kivaa yhdessä. Molemmat haaveilivat hieman päivettyneemmästä hipiästä, joten he päättivät käydä suihkurusketuksessa. 

Denton ja Berry eivät kuitenkaan arvanneet kuinka ruskettuneina he tulisivat salongista ulos. Naisten ihot eivät olleet kauniin ruskeat vaan enemmänkin vihertävät. 

- Menimme salonkiin, jossa meille kerrottiin, että he aikovat käyttää uutta tuotetta. Tuote saattaisi jättää ihomme hieman toisen väriseksi, kuin olisimme ajatelleet, mutta työntekijä kertoi sen olevan väliaikaista, Laura Denton kertoi. 

(kuva: YouTube)

Laura Denton kertoo näyttäneensä naispuoliselta Hulkilta. Valitettavasti lupaukset siitä, että väri muuttuisi ruskeaksi, eivät täyttyneet. Naiset kertoivat, että heiltä kesti noin 45 minuuttia, jonka ajan he viettivät kuumassa suihkussa. Sen jälkeen väri alkoi hieman vaalenemaan, mutta se ei todellakaan ollut ruskea vaan silti vihertävä. 

- Kovan työn jälkeen vihreä väri lähti pois, mutta ihollemme ei jäänyt rusketuksen häivääkään. Olimme yhtä vaaleita kuin salonkiin mennessämme, naiset kertovat. 

Kun ystävykset valittivat salonkiin karmeasta tuloksesta, heille tarjottiin ilmaista suihkurusketusta. 

- Emme todellakaan halua mennä sinne enää, molemmat sanovat. 

Lue myös: "Älä itke suihkurusketuksen jälkeen" - hauska kuva epäonnistuneesta lopputuloksesta leviää netissä

Lähde: LADbible 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat