Silikonirinnat ja ulostuslääkkeitä - Katri paljastaa Instagram-kauneuden järkyttävän hinnan

26.03.2018 15:15 - Henna Koste

Katri Haapanen katuu lukuisia kauneusoperaatioitaan.

Tosi-tv-tähti Katri Haapanen (entiseltä nimeltään Sorsa) on viime vuosina panostanut äitiyteen. Nainen viihtyy nyt luonnollisemmassa lookissa kuin takavuosina, jolloin hän oli tuttu kasvo tv:ssä. Nyt nainen on jakanut paljon puhuvan kuvaparin, jossa hän pohtii ulkonäkönsä hintaa. 

Haapanen kertoo, että vanhemmat kysyvät häneltä usein, miten selittää lapselle, että osa Instagramin kuvista ei ole aitoja. Kuinka lapselle voi selittää, että nuoren tytön ei tarvitse näyttää samalta kuin Instagram-kuvissa?

"Ulkonäköpaineiden kasvamisen yksi selvä aiheuttaja on sosiaalinen media. Olen ollut yksi vaikuttaja", nainen toteaa ja jatkaa, että hänen aikanan ei ollut aluksi edes Instagramia.

Nyt Haapanen haluaa jakaa, mitä hänen rohkean nuoruuskuvansa takana on. Haapanen ravasi nuorempana solariumissa monta kertaa viikossa. Ripsenpidennykset aiheuttivat aina tulehduksia silmiin, mutta pitkät ja kauniit ripset painoivat vaakakupissa enemmän. Megavaaleiden hiusten hinta oli verta vuotava vaurioitunut päänahka. 

"Hiustenpidennykset: aloin nopeasti kaljuuntua, kun pidin jatkoja yöllä ja päivällä. En halunnut hyväksyä itseäni ilman niitä. Hoikka olemus: Aina ennen kuvauksia söin ulostuslääkkeitä. Söin myös päivisin aivan liian vähän", nainen paljastaa. 

Lisäksi nainen kävi ottamassa täytettä huuliin ja silikonirinnat. 

"Nyt kun rinnassani on patti ja minulla on ensimmäinen mammografia edessäni, niin voin sanoa rehellisesti tehneeni virheen. Rintoja on vaikea tutkia implantin takia. Silikonit vaikeuttavat rintojen tutkimista ja rintasyövän hoitoa. Nyt minä välitän. Minulla on upea poika ja upea mies. Osaan nykyisin rakastaa aitoa itseäni. En tarvitse asioita, jotta olisin kaunis. Et tarvitse sinäkään!", Haapanen toteaa. 

Lue myös: Rehellinen kuva paljastaa, etteivät "Instagram-peput" ole aitoja: "Selkä niin mutkalla että sattuu"

Kilpailut

Uusimmat