Kuva: Shutterstock

Anoppi esitti miniälleen vaatimuksen hääpäivään liittyen - nettikansa raivostui

25.01.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Joskus perhe on todellakin pahin.

Joskus perheen lähipiiri voi saada veren kiehumaan, mutta eräs morsian on raivoissaan hänen oman anoppinsa ilmoituksesta hääpäivään liittyen. Tuleva vaimo avautui äideille tarkoitetulla keskustelufoorumilla ongelmastaan. 

Hän kertoo, että tuli toimeen anoppinsa kanssa erinomaisesti, kunnes heidän poikansa syntyi viime vuonna. Sen jälkeen miniän ja anopin välit ovat välillä rakoilleet pahastikin. 

"Anoppini uhmaa tahallaan meidän kasvatuskäskyjämme. Hänen mielestään mitään, mitä me päätämme vanhempina, ei ole tarpeeksi hyvää tai hyväksyttävää. Kun olemme sanoneet tuomitsevasta käytöksestä hänelle, hän ei ole ottanut kuuleviin korviinsakaan toiveitamme." 

Nyt välit ovat kiristyneet entisestään, kun anoppi kertoi miniälleen asuvalintansa. 

"Olemme menossa naimisiin syyskuussa ja nyt anoppini kertoi, että hän aikoo käyttää valkoista asua hääpäivänämme! Olenko nyt vain hieman herkkänahkainen? Olen kuitenkin ymmärtänyt, että häiden etiketin mukaisesti, vain morsian saa pukeutua valkoiseen." 

Nainen myös tiedusteli, kannattaisiko hänen mainita tästä asiasta anopilleen vai pitää suunsa kiinni asiasta. 

Keskustelun avaus on saanut hyvin ristiriitaisen vastaanoton. Moni on kuitenkin sitä mieltä, että omana hääpäivänään saa tehdä mitä haluaa. Jotkut kommentoijat olivat erittäin kiukkuisia tällaisesta ilmoituksesta. 

"Todellakin sanot anopillesi, että tuo ei ole sopivaa." 

"Olisin todella kiukkuinen sinun saappaissasi." 

Toisaalta jotkut ovat sitä mieltä, että hänen anoppinsa tulee itse tekemään itsestään naurunalaisen pitämällä valkoista mekkoa juhlissa. 

"Jokainen tulee tuomitsemaan hänet, joten älä sano hänelle mitään." 

Lue myös: Mies kyllästyi tekstiviestejä urkkivaan anoppiin - löi jauhot suuhun nerokkaalla tavalla

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat