Kuva: Fotolia

Samalla kurssilla istuneet yliopisto-opiskelijat kuulivat olevansa biologisia veljiä

21.12.2017 23:15 - Susanna Karttunen

Tulevan joulun he viettävät jo yhdessä.

Kieron Graham, 20, ja Vincent Ghant, 29, ovat molemmat aloittaneet samana vuonna opiskelut Kennesaw State Universityssa ja opiskelevat kummatkin pääaineenaan valtiotieteitä. Samalla kurssillakin he ovat olleet kerran.

Viime viikolla nuoret miehet kuulivat jakavansa saman opiskelupaikan lisäksi myös saman DNA:n. Graham ja Ghant ovat kasvaneet vain minuuttien päässä toistensa kodeista tietämättä asiasta.

Ghant oli 9-vuotias Grahamin syntyessä. Heidän äitinsä Shawn Ghantin elämä ei ollut tällöin hyvällä mallilla, minkä vuoksi tämä päätti antaa Grahamin adoptioon lapsen ollessa kolme kuukautta vanha.

- Silloin minusta tuntui, etten voinut antaa hänelle sitä, mitä hän tarvitsee, Ghant kertoo.

Vincent muistaa hämärästi veljensä vauvana, mutta äiti ei halunnut vastata pojan kysymyksiin siitä, mihin tämä oli kadonnut. Graham tiesi biologisen äitinsä, isänsä ja veljensä etunimet, mutta onnistui jäljittämään heidät vasta nyt DNA-testin avulla.

Graham löysi veljensä Facebookista ja lähetti hänelle viestin: ”Tämä on aika outoa, mutta luulen sinun olevan biologinen veljeni”.

Ghant oli aluksi shokissa ja sitten riemuissaan tiedosta. Hän pohti, kuinka on mahdollista, että kaikki nämä vuodet he ovat kävelleet toistensa ohi tietämättä asiasta.

Poikien äiti on iloinen jälleennäkemisestä ja on selvästi tuntenut huonoa omaatuntoa lapsensa poisantamisesta. Grahamin adoptioperhe aikoo viettää joulun pojan biologisen perheen kanssa.

Alla Grahamin Twitter-julkaisuja aiheeseen liittyen.

https://twitter.com/kc_graham/status/943132219459231744

https://twitter.com/kc_graham/status/943132219459231744

https://twitter.com/kc_graham/status/943132219459231744

Lue myös: Orpolapsi tapaa ensimmäistä kertaa adoptioäitinsä - katso sydäntä lämmittävä video

Lähde: Huffingon Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat