Kuva: Facebook

Silmätatuoinnin ottanut nainen toivoo nyt silmän poistoa - julkaisi päivityksen voinnistaan

01.12.2017 18:45 - Katariina Auvinen - Luettu 2 677 kertaa

Catt Gallingerin silmätatuointi meni pahasti pieleen pari kuukautta sitten.

Muutama kuukausi sitten mallinakin työskennellyt Catt Gallinger päätti otattaa itselleen silmätatuoinnin. Tarkoituksena oli värjätä silmän vaalea osa tummaksi, mutta prosessi meni pahemman kerran pieleen. Gallinger joutui hakeutumaan sairaalaan, koska hänen silmänsä turposi ja siitä alkoi vuotaa violettia nestettä. 

Hän sai vaivaansa antibioottitippoja, mutta ne eivät auttaneet. Sen sijaan hänen koko näkönsä alkoi hämärtyä entistä pahemmin. Uutisoimme Gallingerin tapauksesta ensimmäisen kerran syyskuussa

Gallinger on päivittänyt kuulumisiaan Facebook-tililleen aktiivisesti. Hän kertoo, että epäonnistuneen tatuoinnin jälkeen hän ei ole onnistunut saamaan töitä. Tämän lisäksi tilanne on mennyt jo niin huonoon suuntaan, että nainen on epätoivoissaan jopa toivonut silmänsä poistamista, jotta kipu loppuisi. 

Hänellä on edelleen erittäin suuri mahdollisuus menettää toinen silmä kokonaan. Lääkärit ovat yrittäneet tehdä hänelle korjaavaa leikkausta, mutta se ei ole onnistunut Gallingerin suuren paniikkihäiriön vuoksi. Nyt hän jonottaa seuraavaan operaatioon, jossa naiselle annettaisiin rauhoittavia lääkkeitä ennen leikkausta. 

Gallinger on jo hyväksynyt, että hän voi menettää koko toisen silmänsä. Hänet on kuitenkin yllättänyt vihainen palaute, joita muut Facebook-käyttäjät ovat hänelle lähettäneet. 

"Minä kannan omat virheeni. Jokainen negatiivinen kommentti tullaan poistamaan." 

Lue myös: Ihmiset tatuoivat horoskooppimerkkinsä kasvoihinsa - katso kuva

Lähde: Facebook 

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat