Kuva: Fotolia

Synnyitkö täysikuun aikaan? Katso mitä se kertoo persoonallisuudestasi

09.09.2017 08:30 - Anna Hopi

Täysikuu-ihmiset ovat ristiriitaisia.

Kuun ajatellaan vaikuttavan monin tavoin ihmisen elämään. Se vaikuttaa vuorovesiin ja naisten kuukautiskiertoon. Herkemmillä ihmisillä täysikuu vaikuttaa jopa unen laatuun. Täysikuun aikaan lasten syntymät ovat usein kasvussa - on siis mahdollista, että olet syntynyt täysikuun aikaan.

Astrologian mukaan kuun vaiheet vaikuttavat myös ihmisen luonteeseen. Se, mikä kuun vaihe on ollut syntymäsi hetkellä, määrittelee astrologian mukaan olennaisesti persoonallisuuttasi. Toki kyse on uskomusasiasta, mutta voi olla mielenkiintoista tarkistaa, missä vaiheessa kuu oli syntymäsi hetkellä.

Voit laskea sen laskurista täältä.

Synnyitkö täysikuun aikaan?

Täysikuun aikaan kuu ja aurinko ovat vastakkain taivaalla. Aurinko merkitsee loogista mieltä ja kuu sydäntäsi. Se, että nämä kaksi tärkeää ominaisuutta ovat vastakkain oppositiossa tarkoittaa sitä, että järki ja tunteet vievät sinua usein eri suuntiin.

Sinulla voi olla samanaikaisesti erilaisia haluja ja tarpeita. Sinuun voi olla häilyvyytesi takia vaikeaa luottaa, koska mielesi muuttuu niin nopeasti. Vahvuutesi tulevat esiin kriisien aikaan. Saat kriiseistä voimaa ja sinusta kuoriutuu niiden hetkellä esiin mahtava ongelman ratkaisija.
Koska olet arvaamaton täysikuu-ihminen, sinussa on erityistä charmia. Olet aina valmis seikkailuun ja etsitkin sellaisia elämääsi. Ihmiset tuntevat vetoa liittyä seuraasi. He rakastavat vuoristoratamaista elämäntyyliäsi - sinulle tapahtuu aina jotakin.

Tärkeintä on elämän varrella pystya tasapainottamaan ristiriitaisetkin energiat sisälläsi. Löydä rauha eri puoltesi välille. Saatat tuntea, että ympärilläsi olevat ihmiset yrittävät kontrolloida sinua. Voisit kuitenkin ehkä oppia heiltä sitoutumista ja jalat maassa -asennetta.

Synnyitkö toisessa kuun vaiheessa?

Uudenkuun ihmiset ovat aloittajia ja innostujia. He haluavat mennä eteenpäin elämässään ja aloittaa uusia projekteja. He ovat iloisia ja uteliaita persoonallisuuksia. Itsenäisyys on vahva tekijä heidän persoonallisuudessaan.

Kaikki ne, joiden syntymä on ennen täysikuuta, ovat luonteeltaan vahvoja, haasteita pelkäämättömiä persoonallisuuksia. He haluat saavuttaa oman potentiaalinsa elämässä. Heille on tärkeää myös kuulla muilta positiivista palautetta omasta suorituksestaan.

Täysikuun jälkeen tulevalla vähenevällä kuulla syntyneet ovat harkitsevaisempia. Heistä saatetaan usein puhua "ikävuosiaan vanhemman oloisina." Heillä on hyvät kommunikointitaidot ja he haluavat ennen kaikkea ymmärtää asioita ja ilmiöitä. Heidän voi olla vaikeaa joskus päästää irti asioista, jotka ovat jo aikansa eläneitä.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Elite Daily.

Millaisena persoonana muut todella sinut näkevät? Laske nouseva merkkisi ja katso. Lue koko juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat