Kuva: Fotolia

Mies sopi treffit 6 naisen kanssa samaan paikkaan - ilta sai mielenkiintoisen käänteen

10.08.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Mies jäi lopulta nuolemaan näppejään.

Lisette Pylant kertoi tarinansa Twitterissä. Hänen ystävänsä olivat järjestäneet hänelle treffit paikallisessa baarissa, jossa työskenteli myös Pylantin ystävä. Jo ennen treffejä nainen sai viestin ystävältään, että mies on täysi ääliö. 

Ystävä neuvoi Pylanttia ottamaan jalat alleen, mutta sen sijaan tämä ilmestyi treffeille. Hyvin pian kävikin ilmi, että mies oli kaikkea muuta kuin hurmaava herrasmies. 45 minuutin jälkeen treffit loppuivat, koska mies oli buukannut toiset treffit samassa baarissa. 

Pylant jäi hengailemaan baariin jutellen ystävänsä ja miehen toisen treffikumppanin kanssa. Tämän jälkeen baariin saapui yksitellen yhteensä viisi miehen seuralaista. Mies oli nerokkaasti ajatellut sopia kuudet treffit samaan baariin ja samana iltana. 

Pylantin baarissa työskentelevä ystävä pysäytti viidennen treffikumppanin jo ennen kuin tämä ehti tavata miehen. Hän kertoi, ettei naisen pitäisi tuhlata aikaansa tuollaiseen ihmiseen. 

Sen sijaan, että naiset olisivat tunteneet olonsa epämukavaksi, he itse asiassa löysivät paljon yhteistä puhuttavaa keskenään. Jopa niin paljon, että he ystävystyivät illan aikana keskenään, kun mies jäi nuolemaan näppejään. Neljä naista kuudesta jäi syömään ja viettämään iltaa yhdessä. 

Lue myös: Jättisuosioon noussut Tinder-kaksikko sai ensitreffinsä - nettikansa ei usko toisiin treffeihin

Lähde: Huffington Post 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat