Kuva: Fotolia

Suojeleva, hauska vai viisas? Katso millainen ystävä olet horoskooppimerkin perusteella

09.05.2017 12:15 - Reija Saarinen

Esimerkiksi kalat on tyyppi, joka löytää kaikista jotain hyvää.

Se mihin horoskooppimerkkiin ihminen valikoituu, perustuu hänen syntymäaikaansa. Yllättävää kyllä, horoskooppi saattaakin kertoa jotain ihmisen luonteesta sekä siitä, millainen ystävä hän oikein on.

Cosmopolitan kokosi sivuilleen seikkoja, jotka paljastavat jokaisen tähtimerkin parhaita piirteitä ystävyydessä. Miten on, tunnistatko itsesi?

Vesimies

Sinä olet ystävä, jonka mielipiteen kaikki haluavat kuulla. Se johtuu siitä, että sinua on kaikista vaikein miellyttää. Saatat olla toisinaan melkoinen tuuliviiri tunteidesi ja mielialojesi suhteen, joten toisiaan ympärilläsi olevat hipsivät varpaillaan. Mutta ne jotka ovat luottamuksesi ansainneet, heille olet todella lojaali ystävä.

Itsepäinen luonteesi saattaa toisinaan olla myös pelottava, mutta silti olet myös todella hyvä kuuntelija sekä suunnattoman empaattinen. Ironista onkin, että vaikka saatat vaikuttaa jopa kylmältä, olet silti ehkä yksi huomaavaisimmista ihmisistä, joita ihmisellä voi olla.

Kalat

Olet tyyppi, joka ei usko draamaan. Olet erittäin herkkä luonteeltasi ja uskot aina, että kaikissa on jotain hyvää. Olet kypsä ystävä, johon ihmiset tukeutuvat silloin, kun he eivät tiedä miten toimia. Sinä olet se, joka kertoo heille totuuden, tilanteessa kuin tilanteessa.

Olet uskomatton hyvä puhumaan ja saatkin kenet tahansa tuntemaan olonsa arvostetuksi. Se on harvinainen taito. Sinulla on todellista viisautta, jota mielelläsi jaat ystävillesi, vuosienkin jälkeen.

Oinas

Olet ulospäinsuuntautunut ystävä, jonka kanssa jokainen haluaa viettää aikaa. Sinä oletkin useimmiten se tyyppi, jonka puoleen ihmiset kääntyvät parisuhdeongelmiensa kanssa. Sinulla kun on sellaista intuitiota, jota muilla ei ole ja osaat siksi kertoa, onko jollain ihmisellä jotain taka-ajatuksia.

Olet myös hauskaa bailuseuraa, sillä olet sosiaalinen tilanteessa kuin tilanteessa. Osaat myös tuoda muita ihmisiä yhteen ja siksi sinut tunnetaan myös eräänlaisena amorina.

Härkä

Olet ystävänä superluotettava. Oletkin usein se, johon ystävät ottavat yhteyttä silloin, kun kaikki toivo on jo kadonnut. Sinä kun olet se, jolle voi kertoa ihan kaiken. Sinun lähellesi ei kuitenkaan aina ole helppo päästä, mutta kun siinä onnistuu, olet todellinen aarre.

Toisinaan tunnet syyllisyyttä siitä, että et ole mikään villi biletyyppi, mutta yritä hyväksyä se, sillä se tekee sinusta onnellisemman. Ystävät kyllä ymmärtävät sen ja nauttivat seurastasi muutenkin kuin vain baarin hämyssä.

Kaksonen

Sinä ystävystyt suunnattoman nopeasti kaikenlaisten ihmisen kanssa. Sinulla on myös tapana kiinnittää ihmiset ympärillesi ja ihan kovin vaikeaa ei ole myöskään joutua sinun "vihalistallesi". Et juurikaan nauti yksinolosta, joten useimmiten olet ystävien ympäröimä.

Olet myös todella seikkailunhaluinen, joten kanssasi ystävystyvät ne, jotka ovat valmiita uusiin seikkailuihin.

Rapu

Sinulla on uskomattoman hyvä tunneäly ja osaatkin auttaa ystäviäsi tilanteessa kuin tilanteessa. Sinulla on lahja kuunnella ja ymmärtää jokaisen ongelmia, mutta ikävä kyllä se saattaa ajaa sinut siihen pisteeseen, jossa unohdat itsesi.

Jokainen lähelläsi oleva tietää, että sinulta saa tukea, kun sitä tarvitsee. Tämä on hiukan ironista, sillä kiltteytesi vuoksi jaatkin neuvojasi ja tukeasi joskus liikaakin. Muista siis välillä pitää huolta myös itsestäsi ja omasta jaksamisestasi.

Leijona

Olet tyyppi, joka nauttii huomiosta ja keskipisteenä olemisesta. Siksi ystävystyt helposti, tilanteessa kuin tilanteessa. Harvoin tapaatkin ihmistä, joka ei pidä sinusta. Saattaa kuitenkin olla, että liiallinen halusi saada huomiota, vaikuttaa ystävyyssuhteisiisi, sillä ympärilläsi oleville saattaa tulla tunne siitä, että he ovat mitättömiä.

Et kuitenkaan ole läheskään niin itsekäs, kuin mitä voisi aluksi kuvitella. Sinulle vain on usein helpompaa puhua itsestäsi kuin muista.

Neitsyt

Sinulla on taipumusta tehdä paljon töitä ihmissuhteiden eteen. Se saattaa aiheuttaa toisinaan ongelmia, sillä muut eivät välttämättä huomaa ponnistelujasi. Ympärilläsi on kuitenkin usein ne muutama todellinen ystävä, jotka näkevät todellisuuden. Sinulla tärkeintä onkin, että lähellä on muutama aito ystävä, ei vain kasa ihmisiä.

Sinulla on vaikeaa päästää irti ihmisistä, myös niistä myrkyllisistä. Sinä kun et halua heittää hukkaan kaikkea sitä työtä, jota olet tämänkin suhteen eteen tehnyt. Toisinaan se on kuitenkin se paras vaihtoehto.

Vaaka

Olet todella sosiaalinen olento, joka harvoin joutuu tilanteeseen, jossa ei viihdy. Et koskaan tunne oloasi epämiellyttäväksi ja tiedät myös, miten hiljaisuus rikotaan. Siksi vedätkin ihmisiä puoleesi kuin magneetti.

Saattaa olla, että toisinaan olet melkoinen marttyyri. Sinulla on taipumus olla aina todella diplomaattinen ja ikävä kyllä se aiheuttaa toisinaan väärinkäsityksiä. Myös päätösten tekeminen on sinulle hankalaa, sillä haluat punnita tarkoin kaikki vaihtoehdot.

Skorpioni

Olet ystävä, joka huolehtii kaikista. Oletkin yksi lojaalimmista ihmisistä ja ihmiset ympärilläsi ovatkin todella onnekkaita. Onneksi osaat ympäröidä itsesi ihmisillä, jotka ymmärtävät tämän ja ovat kiitollisia.

Sinä olet se, joka puolustaa ystävää tilanteessa kuin tilanteessa. Siksi sinulla on myös paha tapa puuttua tilanteisiin, joissa olisi ehkä parempi vain antaa olla.

Jousimies

Ystävystyt todella nopeasti, jopa sellaista vauhtia, että jotkut saattavat sekoittaa karismasi syvyyden puutteeseen. Kun sinuun tutustuu, tajuaa kuitenkin, että olet oikeasti suunnattoman herkkä. Sinun täytyy kuitenkin muistaa se, että kerrot ihmisille säännöllisesti, että he ovat sinulle tärkeitä, muuten he erehtyvät luulemaan sinua hyvänpäivän tutuksi. Paras ystäväsikään ei edes ehkä tiedä miten tärkeä hän sinulle on, sillä sinun on vaikea sitä hänelle kertoa.

Sinä olet myös erittäin avokätinen ystävä, joka haluaa nähdä ihmisissä aina pelkkää hyvää. Se on hieno piirre, mutta kannattaa muistaa realismi. Mieti aina mitä odotat muilta ja myös, mitä itse lupaat.

Kauris

Olet ystävänä eräänlainen johtaja. Olet uskomattoman vastuuntuntoinen ja itsenäinen. Olet huolehtinut itsestäsi ja ympärilläsi olleista niin kauan kuin vain muistat.

Et ehkä itse ymmärrä sitä, mutta ihmiset todellakin arvostavat sinua ja mielipiteitäsi. Juuri tästä syystä sinulla on paljon vuosia säilyneitä ystävyyssuhteita. Koska kannata itsesi todellisella itsevarmuudella, ihmiset usein ottavat sanasi hyvinkin todesta. Varo siis, ettei vitsiksi tarkoittamasi lausahdus käänny ystäväsi mielessä kritiikiksi.

Lue myös: Millainen kumppani olet? Horoskooppimerkki kertoo

Lue myös: Dominoiva, innokas vai lempeä? Katso mitä horoskooppimerkki kertoo seksielämästäsi

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat