Kuva: Mikko Räsänen

Suomalaismissistä tuli taksikuski: "Miesasiakkaat pyytävät saunomaan ja tarjoavat siivousapua"

25.01.2017 08:00 - Mikko Räsänen

Kati Korhonen osallistui Miss Suomi -kilpailuun 2010. Kun menestystä siinä ei tullut, tuli hänestä taksikuski - todennäköisesti Suomen kaunein sellainen.

25-vuotias Kati Korhonen voi olla iältään nuori, mutta taksinkuljettajana hän on jo konkari. Korhonen on nimittäin ajanut Kajaanissa taksia pian kuusi vuotta. Nuorempana hän kokeili onneaan myös Miss Suomi -kilpailussa, ja pääsi siellä 20 parhaan joukkoon, mutta ei finaalikymmenikköön asti.

Monet Kajaanissa taksiin hypänneet miehet ovatkin yllättyneet, kun huomaavat millainen kaunotar ratin takana istuu. Korhonen kertoo, että iskuyrityksiä tulee kyytien aikana jonkin verran.

- Tavallisesti tulee treffipyyntöjä tai ehdotuksia, että lähtisin jatkoille saunomaan. Noihin pitää suhtautua huumorilla ja suurin osa ottaakin pakit tosi hyvin.

- Yllättävän monet miehet tarjoavat kyydin maksamisen yhteydessä, että voivat maksun lisäksi tulla myös luokseni tiskaamaan tai imuroimaan. Olen positiviisesti yllättynyt, että suomalaisilla miehillä on tuollaistakin intoa, tosin olen heillekin kaikille vastannut, että osaan kyllä siivota itse, Korhonen muistelee nauraen. 

Katso Katin muut kuvat ja lue hänen koko haastattelunsa täältä.

Lue myös: Helsinkiin saapui hengenpelastaja-taksi - ehtii uhrin luokse jopa nopeammin kuin ambulanssi?

Kilpailut

Uusimmat