Kuva: Fotolia

"Ps. Olet lihava" - lasten suusta kuullut "totuudet" koottiin yhteen

21.12.2016 18:30 - Reija Saarinen

Lasten suusta kuulee totuuden, vai kuuleeko?

Jokainen on varmasti ollut tilanteessa, jossa lapsen suusta päässyt viisaus on saanut muut naurahtamaan. Näillä pienillä ihmisillä, kun ei oikeastaan ole mitään suodatinta ja suusta tuleekin usein paljon sellaista, mitä vanhempi jättäisi sanomatta.

The Sun kokosi sivuilleen tarinoita, joissa lasten letkautukset ovat olleet kammottavankin rehellisiä. Miten on, kuulostaako tutulta?

Erään lapsen askartelemassa kortissa luki: "Toivottavasti saat tänä vuonna paljon lahjoja. Niin ja hyvää joulua. Ps. olet lihava."

Oppilas sen sijaan lähetti terveiset opettajalleen pienen kirjeen muodossa: "Rakas Ms McMahon. Olette todella hyvä opettaja, mutta ette kuitenkaan lempparini."

Erään pikkuisen rakkauskortissa sen sijaan komeili seuraava teksti: "Rakastan sinua koko pyllystäni. Olisin voinut kirjoittaa sydämestäni, mutta peppuni on suurempi."

Eräs opettaja pyysi oppilaita kirjoittamaan kirjeitä paikalliseen vanhainkotiin. Eräässä kirjeessä oli kuva tiimalasista ja vierellä teksti: "Aika on melkein kulunut loppuun."

Erääseen perheeseen syntyi uusi pienokainen, joka ei ollut täysin vanhemman sisaruksen mieleen. Vanhemmat saivatkin seuraavanlaisen viestin: "Kiitos pikkuveljestä. Totuus on kuitenkin se, että toivon koiran pentua."

Vanhemmille saattaa toisinaan olla haastetta saada jälkikasvunsa siivoamaan. Siitä hyvänä esimerkkinä erään aikuisen saama kirje: "En rakasta sinua enää, jos pakotat minut siivoamaan huoneeni."

Äitienpäiväkortti saattaa myös toisinaan sisältää asioita, joista voi saada hieman väärän kuvan. Yhdessä kortissa luki kerran seuraavaa: "Äitini tykkää juoda viiniä."

Lue myös: "Haluan kuoria ihosi pois" - kammottavimmat asiat, joita lasten suusta on kuultu

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat