Näin kävi, kun joukko ikäihmisiä pelasi seksiä ja väkivaltaa pursuavaa GTA:ta

28.01.2015 11:03 -

Oletko koskaan miettinyt, miten isovanhemmiltasi tai vanhemmiltasi sujuisi konsolipelien pelaaminen? React--YouTube-kanava lykkäsi vanhusporukalle peliohjaimet käteen ja lähettivät nämä Grand Theft Auto V:n väkivallan, rikollisuuden ja seksintäytteiseen maailmaan. 

Los Santosin pahamaineiset kadut eivät ole mitään varsinaisia rauhan tyyssijoja. Pari vuotta sitten julkaistu Grand Theft Auto V on yksi maailman suosituimmista ja kehutuimmista peleistä, mutta sitä on kritisoitu muun muassa seksistisyydestä, naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja rikollisuudella mässäilystä.

Mutta mitä tapahtuu, kun pelin ohjaimiin laitetaan joukko ihmisiä, joille peliä ei välttämättä ole suunniteltu? YouTube-kanava React teki juuri näin ja pisti joukon senioreita pelaamaan GTA:ta. Vanhukset eivät saaneet ohjeita pelin pelaamiseen (muuta kuin ohjaimen perustoiminnot) ja heidän piti viettää sen parissa 30 minuuttia.

-Monet vanhemmat ihmiset helposti kritisoivat GTA:n kaltaisia pelejä, vaikka he eivät itse ole koskaan niitä pelanneet. Pelatessaan he ovat toki huolissaan pelin aihepiiristä, mutta heillä on kuitenkin hauskaa eivätkä he ole uskoa pelin tuottamaa adrenaliiniryöppyä, videon toteuttamisessa mukana ollut Benny Fine kertoo CNET-julkaisun mukaan.

Aluksi vanhukset noudattavat kuuliaisina liikennesääntöjä ja pysähtyvät stop-merkin kohdalle. Nopeasti he kuitenkin hokaavat, ettei oikean maailman säännöt päde pelissä.

-Täällähän voi tehdä mitä vain lystää, eräs vanhuksista huudahtaa autoja tuhotessaan ja pölliessään.

Kuva: Kuvakaappaus / YouTube

(Radio Nova, CNET)

Kilpailut

Uusimmat