Sara Forsberg haluaa olla muutakin kuin Kielinainen

30.07.2014 12:59 -

Kielinaisena ja Smoukahontasina maailmankartalle ampaissut YouTube-sensaatio Sara Maria Forsberg vieraili Radio Novan kesäaamussa Janne Virtasen pakeilla kertomassa levytyssopimuksestaan.

Vitsikkäällä siansaksa-videollaan julkisuuteen noussut Forsberg oli käymässä Suomessa parin viikon lomalla, mutta siskon häiden lisäksi kalenteri on täyttynyt myös työasioilla. Pietarsaaresta kotoisin oleva neito on saanut lukuisia haastattelupyyntöjä kerrottuaan saaneensa kansainvälisen levytyssopimuksen Yhdysvalloista.

Siskon häät ovat kahden viikon päästä, ja sitten nainen suuntaakin lentokentälle.

– Mä lähden takaisin Jenkkeihin heti seuraavana päivänä, kun siellä on tosiaan se mun elämä ja kaikki.

– En mä oikein ymmärrä itsekään, mitä tapahtui. Tein videoita ihan huvikseni kassatyön ohessa. Mutta sitten kun se mun kielivideo meni viraaliksi ja levisi käsiin, asioita rupesi tapahtumaan yksi toisensa jälkeen ja nyt mä oon tässä ja asun Jenkeissä ja mulla on levytyssopimus. Onhan se nyt ihan käsittämätöntä, kertoi Sara.

Kuuntele lisää Saran uran alkamisesta ja siitä, miten Sara on nopeasti noussut ilmiöksi! Ja mitä nainen tulee tekemään Hong Kongissa?

Sara ei kuitenkaan aio jäädä sosiaalisen median tähdenlennoksi. Mitä nainen kertoi Janne Virtaselle levytyssuunnitelmistaan?

(Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat