Vanessa Paradis sytyttää edelleen sydämiä

29.07.2014 10:05 -

Pitkäaikaisesta rakkaastaan Johnny Deppistä kaksi vuotta sitten eronnut Vanessa Paradis jatkaa uraansa artistina. Maailmanmaineeseen 1990-luvulla lolitamaisella keimailullaan noussut tähti on löytänyt rinnalleen myös uuden kumppanin, mutta minkälaista musiikkia nainen esittää nyt?

Ranskalainen Vanessa Paradis julkaisi ensimmäisen hittinsä Joe le taxi vain 14-vuotiaana, mutta lähinnä Ranskasta ja hieman yllättäen Iso-Britanniasta löytynyt fanikunta laajeni räjähdysmäisesti vuoden 1992 englanninkielisen debyytin ilmestyessä. Sitä mukana oli tekemässä Lenny Kravitz, joka oli myös ranskattaren heila jonkin aikaa.

Paradis teki myös mallintöitä ja päätyi myös näyttelijäksi, mutta julkisuutta hän sai läpimurtonsa jälkeen ennen kaikkea Johnny Deppin pitkäaikaisena puolisona ja hänen kahden lapsensa äitinä. Pari erosi vuonna 2012.

Daily Mail oli paikalla Vanessa Paradis'n keikalla kesäkuun lopulla Ranskan Solidays-festivaalilla. Siellä nainen esiintyi mukana laulavalle yleisölle, uuden miesystävänsä ja maanmiehensä Benjamin Biolayn soittaessa taustalla muun muassa pianoa ja kitaraa. 

Musiikkityyliksi nainen on valinnut rakkauslaulut.

– Rakkauslaulujen esittämistä minä rakastan eniten, ja ihmiset rakastavat niiden kuuntelemista. Ja sitä, että löytävät itsensä ja tunteensa kappaleista, perusteli Paradis Telegraph-lehdelle. 

Katso pätkä nyt 41-vuotiaan naisen kesäkuun esityksestä Daily Mailin sivuilta!

Tuoretta videota ja kuvia katsellessa on vaikea uskoa, että Kravitzin tuottaman kappaleen Be My Baby musiikkivideon julkaisusta on jo yli kaksikymmentä vuotta.

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Daily Mail, Telegraph)

 

Kilpailut

Uusimmat