Janna suoraan tuoreen albumilistan kärkeen – viime viikon yllätysykkönen tippui sijalle 16

16.06.2014 09:05 -

Tuoreen Suomen Virallisen Albumilistan ykkössijalle nousi suoraan Janna, kun taas viime viikolla suoraan kärkeen singahtanut Justimus koki melkoisen listaromahduksen.

Jannan saama suosio kahdella, jo ennen tuoretta albumia ilmestyneellä Sä et ole hullu- ja Läpinäkyvä-singleillä takasi sen, että ensimmäisellä listaviikollaan laulaja nappasi suoraan kärkipaikan.

Viime viikolla ykköseksi suoraan ponkaisi huumoriporukka Justimus Wunderboy-levyllään, mutta tällä viikolla romahdus oli melkoinen, kun uusi sijoitus on 16.

Janna kävi esiintymässä äskettäin Nova Stagella. Katso uutuusinkku Tytöt lähtee tanssimaan alta:

 

Kymmenen kärjessä nähdään Jannan lisäksi useampi uutuus. Kakkoseksi nousee Vesku Jokinen & Sundin Pojat Lomalla-levyllään, kolmanneksi klassista rokkia tahkoavan ja vastikään Aerosmithin lämppärinäkin Helsingissä esiintyneen jenkkiläisen Rival Sons -yhtyeen neloslevy Great Western Valkyrie, kun taas vitossijan suoraan nappaan Arch Enemyn War Eternal. Top 10:een ponkaisee suoraan myös First Aid Kitin Stay Gold, joka debytoi sijalla 10.

Muita listan uutuuksia ovat muun muassa Jujun Julius kivi on hullu sijalla 11 ja legendaarisen Uriah Heepin Outsider-levy sijalla 28.

Koko listan näet täältä (IFPI)

(Radio Nova, IFPI)

Kilpailut

Uusimmat