Uutta Aerosmith-albumia ei kannata odotella: “Se on turhaa, ei kukaan levyjä osta”

30.04.2014 19:15 -

Toukokuun lopussa Suomeen saapuvan Aerosmith-yhtyeen rumpali Joey Kramer vihjailee, ettei yhtye enää aio julkaista uutta musiikkia.

Kramer pohti Ultimate Classic Rockin haastattelussa musiikkibisneksen nykytilaa, joka ei suoranaisesti rohkaise julkaisemaan uusia levyjä. Rumpalin mukaan pitkäsoiton julkaisusta ei olisi taloudellisessa mielessä hyötyä, sillä yhtye joutuisi maksamaan sen teon omasta pussistaan.

-  Olisihan uuden levyn teko tietysti kivaa, mutta toisaalta se on turhaa. Ei kukaan osta levyjä, eikä niistä saa nykyään rahaa. Levy-yhtiöt eivät halua maksaa albumien teosta, joten ne on maksettava omasta pussista. Meidän kohdallamme se pitää nykyään täysin paikkansa, koska emme ole enää minkään yhtiön leivissä.

Rumpali myös tunnustaa Aerosmithin edellisen, vuonna 2012 julkaistun Music From Another Dimension -albumin olleen kaupallinen pettymys.

- Onhan se järjetöntä, ennen saimme mukavasti rahaa levyistä, nykyään kaikki rahat tulevat kiertämisestä. Taiteellisesti uuden materiaalin teko olisi mukavaa, mutta ei se houkuttele, kun ottaa huomioon millaisen vastaanoton edellinen albumimme sai.

Aerosmith esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla 30. toukokuuta.

(Radio Nova, Ultimate Classic Rock)

Kilpailut

Uusimmat