Nyt pääsi itku! Tämä esitys kosketti kaikkia Grammyissa - katso historiallinen numero

27.01.2014 09:58 -

Yksi Grammy-gaalan huipentumia oli juhlan lopussa nähty erikoisnumero, jota tähdittivät Macklemore ja Ryan Lewis, Mary Lambert, Madonna ja Queen Latifah. Musiikin jättiläiset yhdistivät voimansa tasa-arvoisen avioliiton puolesta samalla, kun gaalassa vihittiin hetero- ja homopareja.

Macklemore & Ryan Lewisin esittäessä hittiään Same Love Grammy-katsomosta astui esiin 33 nuorta paria, jotka vihittiin avioliittoon juhlayleisön edessä.

Hetero- ja homoparit virallisti lavalla Queen Latifah samalla, kun lavalle nousivat vielä laulaja Mary Lambert, sekä jazz-taiteilija Trombone Shorty. Loppusilauksen hyvin tunteikkaalle esitykselle antoi popin supertähti Madonna, joka lauloi vastavihityille pareille gospel-kuoron säestyksellä hittinsä Open Your Heart.



Tilanne oli hyvin tunteellinen sekä pareille että kaikille esiintyjille. Katsomossa yllättyneet musiikkialan supertähdet kyynelehtivät yllättävälle esiintymiselle ja nousivat seisaaltaan osoittamaan kunnioitustaan.

Lukuisat mediat ja supertähdet ovat ylistäneet esitystä historialliseksi ja yhdeksi Grammyjen historian koskettavimmista numeroista.

Kuva: Shutterstock / Screenshot by Youtube

(Radio Nova, Grammy.com)

Kilpailut

Uusimmat