Slipknot julkisti järisyttäviä uutisia - fanit shokissa: ”Olemme todella surullisia”

13.12.2013 07:31 -

Metallin suurnimi, Slipknot-yhtye on julkaissut nettisivullaan viestin, jossa kerrotaan rumpali Joey Jordisonin jättävän bändin rivit.

Slipknotin julkaisemassa viestissä yhtye kertoo Jordisonin lähtevän bändistä. Syytä ei kuitenkaan vielä paljasteta.

- Olemme tästä todella surullisia, mutta meidän on nyt kerrottava, että Joey Jordisonin ja Slipknotin tiet eroavat. Toivomme Joeylle kaikkea hyvää hänen tulevaisuutensa suhteen.

- Monet haluavat tietää, miksi näin on käynyt ja pyrimme vastaamaan näihin kysymyksiin lähiaikoina. Haluamme jatkaa toimintaamme tämänkin jälkeen, sillä rakastamme fanejamme ja musiikkia jota luomme – tarkoituksena on julkaista uutta materiaalia ensi vuonna. Arvostamme tukeanne.

Lähtö on melkoinen yllätys ja muutos bändin riveissä. Jordisonin on usein ylistetty olevan yksi tämän päivän parhaista metallirumpaleista ja mies on ollut keskeinen jäsen Slipknotin riveissä. Monet fanit ovatkin ehtineet jo eri nettifoorumeilla kirjoittaa olevansa shokissa ja hämmentyneitä tilanteen johdosta.

Jordisonilla on ollut Slipknotin lisäksi myös useita muita musiikkiprojekteja, lokakuussa mies julkaisi muun muassa albumin uuden Scar The Martyr –yhtyeensä kanssa, joten onkin ehditty jo spekuloimaan, josko aikatauluongelmissa syntyeet kiistat saattaisivat olla yksi syy bändistä lähtöön.

Slipknot-laulaja Corey Taylor ja kitaristi Jim Root vaikuttavat myös suositussa Stone Sour –yhtyeessä, mutta muutama viikko takaperin Root kertoi jäävänsä pois Stone Sourin ensi kevään kiertueelta, sillä hän haluaa uuden Slipknot-materiaalin kirjoittamiseen.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat