Lapislatsulia-albumilla platinaa saavuttanut Juha Tapio julkaisi uuden singlen - katso video

17.10.2013 10:39 -

Juha Tapion viime viikon perjantaina julkaistulta, jo platinaa myyneeltä Lapislatsulia-albumilta julkaistaan toisena singlenä kappale Paremmat päivät.

Lapislatsulia on suomalaisten sydämiin itsensä kymmenessä vuodessa laulaneen Juha Tapion kahdeksas studioalbumi ja sen on tuottanut Eppu Kosonen. Viisitoista vuotta kestäneellä urallaan kaksi tuplaplatinaa, kuusi platinaa ja yhden kultalevyn myynyt Juha Tapio esittelee tuoreella levyllä uusia puolia itsestään. Ahkerana keikkailijana tunnettu Juha Tapio on halunnut siirtää keikoilla mukana ollutta iloa ja energiaa myös levylle. Albumi onkin nauhoitettu pitkälti livesoittotilannetta matkien: iso bändi studioon ja nauhuri pyörimään. Levyltä löytyy liki yhdeksänminuuttinen megateos Neil Young –vaikutteineen, stadionsoundia, koskettavaa tunnelmointia kuin ilonpitoakin.

Marraskuussa konserttisalikiertueelle

Juha Tapio lähtee uuden bändinsä kanssa konserttisalikiertueelle 1.11.2013. Helsinkiin, Jyväskylään, Kuopioon, Lahteen, Ouluun, Turkuun ja Tampereelle on jo tässä vaiheessa jouduttu lisäämään konserttipäiviä suuren kysynnän vuoksi. Kiertue päivämäärineen löytyy osoitteesta www.juhatapio.com 

Tänä syksynä Juha Tapio nähdään myös Vain Elämää -ohjelmassa.

Kilpailut

Uusimmat