Aerosmith-tähti teetti 8000 rivoa pehmolelua: ”Jouduin pulaan”

23.07.2013 11:45 -

Aerosmith-yhtyeen basisti Tom Hamilton kertoo tuoreessa haastattelussa liikeideastaan, joka ei ainakaan toistaiseksi ole ottanut tuulta allensa aivan odotetulla tavalla.

Hamilton kertoo Legendary Rock Interviews –sivuston haastattelussa saaneensa aikanaan ajatuksen rivoista pehmoleluista, joille hän keksi nimen Obscenies.

- Yksi hahmoista on nimeltään esimerkiksi Robin Redbreasts, kyseessä on hahmo jolla on rintaimplantit. Kerroin ideastani ihmisille ja he kyselivät, aionko joskus teettää noita leluja. Löysin sitten erään henkilön, jolla oli kontakteja pehmoleluvalmistajiin ja Kiinasta löytyikin sitten tehdas, joka teki tilauksestani 8000 kappaletta näitä leluja.

- Sitten kävi niin, että poikani löysi laatikollisen niitä ja vei ne kouluun. Hän joutui ongelmiin, jonka jälkeen myös minä jouduin pulaan.

Muut Aerosmith-miehet ovat puuhailleet musiikin ulkopuolella muun muassa omien kahvi- ja barbecue-kastike-projektien tiimoilta, ja Hamilton nauraakin oman tempauksensa olevan näihin verrattuna huomattavasti mielikuvituksellisempi.

- Tämä ei tosin tarkoita sitä, että minun liikeideani olisi kannattava. En ole vielä löytänyt ketään, joka olisi keksinyt hyvää tapaa saada lelujani kaupaksi. Ehkä paras keino olisi ottaa niitä mukaan kiertueelle ja heittää niitä lavalta yleisöön.

(Radio Nova, Legendary Rock Interviews)

 

Kilpailut

Uusimmat