Rocktähden rakastaja sai lapsen - vaatii 2 miljoonaa tai paljastaa kaiken vaimolle!

14.07.2013 18:20 -

Tunnettu, ja epäilemättä rikas brittiläinen rock-tähti yrittää epätoivoisesti pitää salassa yhdysvaltalaisen lehtolapsensa. The Sun -lehden mukaan laulaja pelkää vaimonsa jättävän hänet, mikäli totuus selviää.

Tilanteesta ottaa kaiken ilon irti lehtolapsen äiti, jonka kanssa rock-tähti on ollut salasuhteessa. Lapsi syntyi "yhden yön suhteen" seurauksena.

The Sunin mukaan kansainvälisesti tunnetun rock-yhtyeen kaulahahmo ja New Yorkista kotoisin oleva nainen tapasivat reilu vuosi sitten Yhdysvalloissa ja viettivät yhteisen yön.

Pian tapaamisen jälkeen nainen huomasi olevansa raskaana ja päätti pitää lapsen.

Tyttövauvan syntymän jälkeen nainen on ollut yhteydessä kuuluisaan lapsen isään, joka ei luonnollisesti ole ollut innoissaan uutisista. Rakastavana isänä tunnettu laulaja onkin palkannut asianajajat, jotka pyrkivät pääsemään lapsen äidin kanssa sopimukseen.

Nainen vaatii laulajalta 2 miljoonaa puntaa, tai muuten hän kertoo lapsesta rokkarin vaimolle. Hän on valmis DNA-testeihin todistaakseen väitteensä.

Lehtolapsen äiti ei ole taloudellisesti huonossa jamassa, sillä hänellä on oma uransa menestyvänä freelancer-kirjoittajana Yhdysvalloissa. Hän haluaa rock-tähden ottavan vastuun salaisesta lapsestaan, mihin kuuluu taloudellinen elatus, kunnes tyttövauva on täysi-ikäinen.

The Sun tavoitti lapsen äidin New Yorkista, joka ei ollut halukas puhumaan asiasta, sillä tapauksen käsittely on kesken molempien asianajajien puolelta.

Yllättäen naisen kotitalon edustalta löytyi DNA-testejä tekevän firman auto. Oliko se sattumaa, ei selvinnyt lehdelle?

Kysymys kuuluu: Kenestä rock-tähdestä nainen puhuu?

(Radio Nova, The Sun)

Kilpailut

Uusimmat