Suosikkibändin kotisivuille ilmestyi erikoinen laskuri - luvassa jotain suurta?

02.07.2013 17:49 -

Pearl Jam -yhtyeen kotisivuilla on käynnissä lähtölaskenta, joka päättyy maanantaina 8. heinäkuuta.

Bändin fanit kokivat yllätyksen maanantaina, kun bändi ilmoitti Twitterissä, että lähtölaskenta on alkanut. Mutta mitä on luvassa, sitä yhtye ei ilmoittanut. 

Yhtyeen kotisivuille kellolle on tehty oma alue, jossa lukee, että kyseinen sivu aukeaa samalla kun kello lyö 000:00:00:00.

Ilmoittaako bändi uudesta albumista vai maailmankiertueesta, sitä on vaikea sanoa, mutta spekulaatio fanien keskuudessa käy kuumana. Jos Pearl Jam on julkaisemassa uuden albumin, niin se tulee päättämään bändin pisimmän tauon albumien välissä. Edellinen albumi Backspacer julkaistiin 2009. Viime aikoina on liikkunut myös huhu, että bändiltä olisi tulossa uusi single, Mind Your Manners, joka julkaistaisiin 16. heinäkuuta. Bändin kitaristi Mike McCready on myös puhunut paljon uudesta albumista viime aikaisissa haastatteluissaan.

- Muut voimat ovat sanoneet minulle, etten voi kertoa vielä mitään koska olemme vasta parhaillaan miksaamassa, McCready kertoi radiohaastattelussa toukokuussa. 

- Muilla voimilla tarkoitan bändin muita jäseniä ja meidän manageria, istumme alas ja keskustelemme asiasta yhdestä -- rehellisesti sanottuna, meillä ei ole mitään tietoa ajankohdasta, kitaristi jatkaa.

Ehkäpä bändi on vihdoin istunut alas, ja ovat lyöneet päivämäärän lukkoon. No, asia todennäköisesti selviää 8. heinäkuuta klo 13.00, jolloin lähtölaskenta on valmis.

Kilpailut

Uusimmat