Antti Tuisku: Olen etuoikeutettu, kun saan kutsua ihtohimoani työkseni

21.05.2013 09:42 -

Antti Tuisku on kiistatta Suomen menestynein miespuolinen poptähti. Hänen uusi Toisenlainen tie –albuminsa on myynyt viikossa kultaa eli yli 10 000 kappaletta.

Albumi on miehen kymmenes ja se nousi heti ensimmäisellä viikollaan virallisen albumilistan sijalle kaksi. Antti Tuisku on Suomessa eniten Top 10 –albumeita julkaissut alle 30 –vuotias artisti. 

- Tuntuu ihan uskomattomalta, että edelleen näiden vuosien jälkeen saan nauttia näin huikeasta suosiosta. Ilman kaikkia kuuntelijoitani en olisi tässä ja kannankin suuren suurta kiitollisuutta mukanani päivittäin tästä asiasta, Tuisku kertoo.

Antti Tuisku aloitti kiertueensa legendaariselta Tavastia-klubilta. Paikalla oli yli 700 ihmistä ja yleisö oli hurmoksessa. Keikalla kuultiin uusien kappaleiden lisäksi vanhempia hittejä. 

- Keikat ovat lähteneet todella upeasti käyntiin. Ihmiset ovat selkeästi kuunnelleet albumia, koska keikoilla ei voi välttyä yhteislaululta. Olen etuoikeutettu, kun saan kutsua ihtohimoani työkseni.

Syksyllä Antti tekee näyttävän 10-vuotisjuhlakiertueen. Paikkakuntia on yli 20 ja luvassa on ennennäkemätön show. Kaikki paikkakunnat voi katsoa osoitteesta: www.warnermusiclive.fi . Seuraava keikka Antilla on tulevana torstaina 23.5. Suolahden konserttisalissa.

Katso Antti Tuiskun livekeikka Nova Stagella!

<cms katsomo 199714 />

Kilpailut

Uusimmat