Brädi ja Sami Saari sovittivat häälahjaksi version klassikkokappaleesta

22.03.2013 18:00 -

Brädi on työstänyt yhdessä Sami Saaren kanssa kappaleen Yksi ja Ainoa, jolla tehdään kunniaa Saaren vanhalle hitille Ainutkertainen. Kappaleesta julkaistaan tänään 22. maaliskuuta single sekä musiikkivideo.

Brädi oli alun perin pyytänyt Sami Saarta tekemään biisin Brädin vaimolle parin häihin. Saari kuitenkin innostui tekemään kappaleesta uuden version artistin Näis Kengis -albumille.

- Sami on hieno muusikko ja soulin kanssa samankaltainen tienraivaaja jäykkään härmälaismassaan, kuin tässä omien kollegoiden kanssa oltu hiphop-ristiretkeläisiä. Väännetään molemmat rytmimusaa ja yhdistäviä tekijöitä on yllättävänkin paljon, Brädi toteaa.

Brädin kyseisen albumin eka sinkkubiisi Lämpöö on soinut radioissa ja radioiden ulkopuolella tiheään tahtiin. Toinen single Näis Kengis -levyltä, Happee, jatkoi samaa nousujohteista linjaa.

- Lämpöö-sinkku räjähti kesällä tosi isoksi hitiksi ja sytytti mun inspiraation. Olen tosi tyytyväinen singlejen menestykseen, ja iloinen upeiden kollegoiden avustuksesta tämän albumin suhteen, räppäri hehkuttaa.

Brädi (Kari Härkönen) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti ja tunnettu ennen soolouraansa monivuotisesta yhteistyöstään Cheekin kanssa. Mies on tehnyt 2000-luvulla nimeä itselleen myös lahtelaisten hiphop-yhtyeiden 5th Elementin sekä Herrasmiesliigan puitteissa.

Brädi keikkailee ympäri Suomea kevään ajan, pääsiäisestä toukokuun loppupuolelle saakka.

Keikkakalenteri:

28.03. Brädi, Ravintola Pormestari, Vantaa
29.03. Brädi, Dyyni, Kalajoki
30.03.Brädi, Villi Nightclub, Kankaanpää
05.04. Brädi, Timo Pieni Huijaus & Uniikki @ Hyvinkääsali / Klubi, Hyvinkää
06.04. Brädi, Ravintola Laitilan Kievari, Laitila
12.04. Brädi, Amarillo, Vaasa
21.04. Brädi, Summer Up Cruise / Silja Europa,! Helsinki
27.04. Brädi, Kauhajoen Kasino, Kauhajoki
08.05. Brädi, Iitin Tori, Iitti
11.05. Brädi, Club Encore, Kouvola
17.05. Brädi, Amarillo, Helsinki
18.05. Brädi, Lallintalo, Köyliö

Kilpailut

Uusimmat