Tämä laulaja on hylännyt jo kaksi megahittiä, mitä ihmettä hän ajattelee?

11.02.2013 08:43 -

Viime vuosina uransa alamäkeen ajanut Brittitähti Leona Lewis on saamassa jälleen kyseenalaista kunniaa. Hän on nimittäin hylännyt jo kaksi maailmanlaajuista megahittiä.

Ruotsalaissäveltäjä Jörgen Elofsson paljasti Aftonbladet-lehden haastattelussa tarjonneensa Kelly Claksonin megahittiä Stronger (What Doesn’t Kill You) ensiksi Leona Lewisille.

Elofsson, 51, teki kappaleen alun perin X Factor -voittajalle, mutta tämä hylkäsi kappaleen.



- Ajattelin tietysti, että se on hyvä kappale ja niinpä lähetin sen Kelly Clarksonille, säveltäjä kertoi haastattelussa.

Kelly Clarkson ihastui välittömästi kappaleeseen heti ja nappasi sen itselleen. Laulun nimi päätyi myös tähden levyn nimeksi ja seuraavaksi singleksi.

- Tiesin heti, että kappaleesta tulee valtava hitti, Kelly Clarkson kertoi kappaleesta The AP:n haastattelussa. Ja niin kävi.

Stronger nousi vauhdilla listojen kärkeen kymmenissä maissa ja siitä muodostui Kelly Clarksonin uran suurin hitti. Stronger-levy palkittiin Grammylla vuoden parhaana pop-albumina.


Leona Lewis hylkäsi vuonna 2011 myös toisen jättihitin. X Factor-voittaja Lewis oli nauhoittanut vokaalit Calvin Harriksen kappaleeseen We Found Love, mutta ei halunnut julkaista sitä ensimmäisenä singlenä. Lopulta kappale päätyi Rihannalle. Kappaleesta tuli yksi kaikkien aikojen suurimmista hiteistä maailmassa.

(Radio Nova, Aftonbladet, The AP)

Kilpailut

Uusimmat