Carmen Gray: Musiikkia tulee välillä päivittää, ihan kuin vaatekaappiaan

21.01.2013 18:23 -

Saundien puolesta päivitetty Carmen Gray julkaisee uuden albuminsa huhtikuussa.

Yhtyeen kitaristi ja biisinikkari Lappe Holopainen lupaa, että tuleva albumi tarjoaa jotain tuttua ja jotain uutta.

- Levyllä on ennen kaikkea luvassa tuttua Carmen Grayta, mutta lievästi päivitetyllä saundilla. Samalla tavalla kuin omaa vaatehyllyä tai elämänasenteita, niin myös musiikkia täytyy välillä päivittää. Se mihin suuntaan lähdimme musaa uudistamaan, niin tuottaja Erno Laitinen oli meidän kanssa pohtimassa, ja tuossa on sitten lopputulos. Meidän mielestä ihan loistavan kuuloista settiä, kertoo Holopainen.

- Uudistamiseen tarvitaan aina tietyn verran rohkeutta ja pitää tietysti kuunnella niin sanotusti kolmannen osapuolen mielipidettä. Bändinä asioista tulee välillä ajateltua melko subjektiivisesti, kun musaa kuuntelee omista lähtökohdistaan. Eri yhteistyötahot kannattaa valita tarkkaan, sellaiset ihmiset jotka ovat hyvin mukana tämän ajan hengessä. Mun mielestä tekee mitä tahansa  työtä, niin täytyy pyrkiä kehittymään. On tarjottava syitä miksi ostaa tämäkin Carmen Grayn albumi, ettei se ole ihan kopio edellisestä levystä, Holopainen jatkaa.


 

Bändin uusi Fall In Love -single toimii hyvänä esimakuna tulevalle kokonaisuudelle.

- Muistan kun aloittelimme kymmenen vuotta sitten Hämeenlinnassa, ja teimme ensimmäistä demoa, niin mietimme että haluamme tehdä musiikkia, jota voisimme itsekin diggailla. Ja Fall In Love -kappale jos mikä on niin Carmen Grayta kuin voi olla - bändin lempparibiisi päätynyt sinkuksi.  

Bändin edellinen single Life Can Be Beautiful ja sen musavideo keräsi paljon hyvää palautetta sen positiivisella fiiliksellä.

- Meillä on ollut aina jotenkin positiivinen ilmapiiri olemassa, mutta suomalaisuuden kautta tietynlainen melankolisuus on kuitenkin tunkeutunut myös meidänkin musaan aika ajoin. Onneksi meillä on kuitenkin hyvä taito tehdä positiivista ja duurivoittoista musaa, ja nyt tällä levyllä sitä on tulossa vielä poikkeuksellisen paljon, kitaristi lupaa. 

Kilpailut

Uusimmat