X Factor -voittaja Leona Lewis Suomeen huipputapahtuman päätähdeksi!

04.11.2012 19:35 -

Brittiläinen X Factor -voittaja Leona Lewis ja taitoloistelun maailmanhuiput saapuvat Helsinkiin helmikuussa 2012.

Art on Ice jääspektaakkeli saapuu ensimmäistä kertaa Helsinkiin, Hartwall Areenaan, 9. helmikuuta 2013. Taitoluistelun EM-, MM- ja olympiamitalistien tähdittämä show on tunnettu myös akrobaateistaan, valoefekteistään sekä artisteista musiikkimaailman huipulta.

Art on Icen kuumimpana solistina esiintyy tällä kertaa Leona Lewis, joka ponnahti kuuluisuuteen voittamalla vuoden 2006 X-Factor -kilpailun Briteissä. Tähti on myynyt sittemmin yli 20 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Hartwall Areenassa esiintyvät muun muassa seuraavat luistelijakuuluisuudet: kaksinkertainen maailmanmestari Stéphane Lambiel, olympiavoittajat Jewgeni Plushenko sekä Shizuka Arakawa, nelinkertaiset pariluistelun maailmanmestarit ja olympiamitalistit Aljona Savchenko-Robin Szolkowy, Euroopan mestarit ja kaksinkertaiset pariluistelun MM-hopeamitalistit Tatiana Volosozhar-Maxim Trankov, kaksinkertaiset jäätanssin Euroopan mestarit ja MM-mitalistit Nathalie Péchalat-Fabian Bourzat, vuoden 2011 Euroopan mestari Sarah Meier ja vuoden 2011 nuorten maailmanmestari Adelina Sotnikova.

Helsingin showssa helmikuussa esiintyvät myös EM-hopeamitalisti Kiira Korpi sekä muodostelmaluistelun kolminkertainen maailmanmestarijoukkue Rockettes.

Art on Ice 2013 Helsinki
La 9.2.2013
klo 18:30 (Ovet 17:00)
Kesto 2h 30min (väliaika 20min sis. esityksen kestoon)

Lipunmyynti tapahtumaan on käynnissä lippu.fi -sivuilla.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat