Poppari kieltäytyi kappaleesta, josta tuli yksi kautta aikojen myydyin single

15.10.2012 21:16 -

Leona Lewis kertoi nauhoittaneensa Calvin Harriksen We Found Love -hitin ennen Rihannaa.

X-Factor-voittaja Lewis oli nauhoittanut vokaalit Calvin Harriksen kappaleeseen We Found Love, mutta ei halunnut julkaista sitä ensimmäisenä singlenä.

- Työskentelin Calvinin kanssa ja nauhoitimme kappaleen We Found Love. Mutta hän lähti kiertueelle Rihannan kanssa, joka päätyi lopulta julkaisemaan biisin. En reagoinut siihen, koska halusin Trouble -kappaleen olevan uuden levyni ensimmäinen single, minkä takia luulen, että Rihanna valittiin. Tekemäni versio oli samanlainen tuotantoa myöten, mutta parempi, Lewis kertoo.

Rihannan We Found Love oli listaykkösenä 25 eri maassa ja on ollut yksi kaikkien aikojen myydyimpiä singlejä, sitä on myyty huimat 6,5 miljoonaa kappaletta. Lewis ei ole kuitenkaan varma olisiko kappale menestynyt yhtä hyvin hänen esittämänään.

- On niin monia kappaleita, joita olen nauhoittanut, vain kuullakseni toisten laulavan niitä. Sitä tapahtuu koko ajan. Kyllä se vähän ärsytti huomata, miten suuri hitti kappaleesta tuli maailmanlaajuisesti. Mutta ehkä se ei olisi menestynyt yhtä hyvin jos olisin julkaissut sen, sanoo Leona. 

(Radio Nova, NME)

Kilpailut

Uusimmat