Suomalaisräppäri uudesta albumistaan: Yhtenäisin ja toimivin mun albumi mitä on kuultu!

11.10.2012 21:15 -

Aste julkaisee uutuusalbuminsa Sirkus palaa perjantaina 12. lokakuuta.

Albumin tuotannosta vastaa edellisten albumeiden tapaan MGi yhdessä aisaparinsa GoodWill:n kanssa. Lisäksi tuotannollista yhteistyötä on tehty suomalaisen tuottaja/DJ Lenno:n sekä amerikkalaisen Iannickin kanssa.

- Tän levyn myötä on tuotannollisesti otettu vieläkin isompi hyppy pois perinteisistä hiphop maneereista mitä tehtiin Nuorallatanssija- albumin myötä, Aste kertoo innostuneena.

Uutuus albumi julkaistaan Sony Music:n ja herran oman Monkey Records:nyhteistyönä.

- Viimeiset kaksi albumia ollaan tehty yhdessä Warner Music:n kanssa, joten on tämä sillä tavalla uusi alku jos niin haluaa ajatella, Aste toteaa.

- Sirkus Palaa  -albumia on koko hiljaiselo valmisteltu ja neuvotteluja käytiin monen eri tahon kanssa kun yhteistyö Warner:n kanssa päättyi. Sony tuntui vaihtoehdoista parhaalta ja ajatukset heidän kanssaan loksahti ensi tapaamisesta lähtien yhteen, joten päätös sen suhteen oli lopulta helppo, räppäri jatkaa

Uusi albumi kuulostaa hiphopin ja house/dance musiikin sekoitukselta. Mihinkään tiettyyn genreen sitä on vaikea luokitella.

- Multa ollaan usein kysytty mitä genreä mä edustan enkä ole oikein osannut vastata siihen. Studiossa me mennään aina musiikin ehdoilla ja toteutetaan se idea mikä tuntuu parhaalta genreä ajattelematta. Tätä levyä tehdessä ristimme mun musiikin Crime-popiksi. Edustan siis crime-pop genreä. 

- Kokonaisuuteen olen enemmän kuin tyytyväinen. Ehdottomasti yhtenäisin ja toimivin mun albumi mitä ollaan kuultu. Sirkus Palaa albumin soidessa kuuntelija viettää huomaamattaan ns. crime-popin ristiäisiä, Aste kertoo naurahtaen. 

(Radio Nova, Sony Music)

Kilpailut

Uusimmat