Tanssikisasta pudonneet VilleGalle ja Kia jatkavat yhteistyötä keskenään?

08.10.2012 11:22 -

VilleGalle ja Kia Lehmuskoski kohahduttivat tanssiyleisöä kolmannen livelähetyksen lopussa, kun hyvistä tuomaripisteistä ja kehuista huolimatta he putosivat kisasta. Kansa ei äänestänyt paria jatkoon.

- Tosi paljon harmittaa, oli kiva tehdä tätä. Tää loppu vaan liian nopeasti, Kia tyytyy toteamaan.

- Niin loppu. Jonkun on vaan lähdettävä sunnuntaisin ja nyt oli mun vuoro. Melkein tulee kyyneleet, mutta ei ihan. Tää on ollut kummiskin niin hieno kokemus mulle. Turhaan mä tässä rupeen itkee, tässä mä oon vaan rikastunut: saanut hyviä tuttuja ja oppinut ehkä muutaman askeleenkin, VilleGalle miettii.

- Jos ei ihmiset äänestä mua, niin mä en pääse jatkoon. Ehkä me oltiin tuolla loppupäässä ja yllätettiin jopa hyvällä suorituksella, niin ihmiset eivät kerenneet äänestää, kun ohjelma oli loppu.

- Riku (Nieminen) tiivisti sen hyvin: kyllä mä osaan varmaan viihdyttää, mutta en mä tanssia osaa. Turhaan sitä väkisin painaa, VilleGalle kertoo pettyneenä.

Millaisia suunnitelmia Villellä ja Kialla on tulevaisuutta ajatellen?

- Ehkä me käytetään Kian tanssitaitoa ja pyydetään se jonnekin musiikkivideolle heiluttelee lantiota, VilleGalle väläyttää mahdollisia tulevaisuuden kuvioita parinsa kanssa.

- Aika tyhjä toi kalenteri tällä hetkellä, Kia kertoo. - Toivottavasti tulisi jotain kivoja työjuttuja.

- Meilläkin kesän keikat vedetty. Me haluttas Jaren kanssa pistää oma levy-yhtiö pystyyn ja se vie varmasti aikaa. Sitä me tässä ollaan puuhailtu, ja se vie varmasti aikaa, VilleGalle paljastaa.

Kuuntele koko haastattelu:



Lue lisää tanssiuutisia täällä

Kuva: MTV3

(Radio Nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat