Töihin palannut Kiinteistökuningatar Kaisa paljasti vauvansa nimen!

11.09.2012 09:02 -

Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti langan päähän kiinteistökauppojen kuningattaren, Kaisa Liskin, joka on noussut suuren yleisän tietoisuuteen omasta tv-ohjelmastaan Liv-kanavalla.

Kaisa kommentoi haastattelussa arvoasuntojen miljoonakauppoja ja kertoi muun muassa, millaisia ostajia hulppeahintaisille asunnoille löytyy.

Omaa, kiireistä arkea hallitsee nykyään vauva, jonka Kaisa synnytti elokuun alussa. Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa Kaisa paljasti vauvan saaneen jo nimen.

- Ei ole nimeä annettu vielä, mutta nimi on päätetty. Manu-poika tulee, Kaisa iloitsee. - Kunnon kiinteistövälityksen kunniaksi, pojan toinen nimi on mun yhden entisen kollegan nimi, mutta sitä en paljasta!

Kaisa on saanut paljon huomiota, kun hän ilmoitti raskaana ollessaan, ettei aio pitää äitiyslomaa, eikä imettää. Hän myös työskenteli synnytykseen saakka.

- Kaikki vauvat ovat kilttejä, mutta hän on erityisen sopeutuvainen meidän tiukkaan päivärytmiin, Kaisa kertoo ja myöntää palanneensa jo töiden pariin.

- Mä teen täysillä duunia, (mutta tietenkin se että mä täysimetän), mä päädyinkin siis tähän ratkaisuun: se on niin hauskaa ja mukavaa, Kaisa kertoo. - Sitä on aika mielenkiintoista sovittaa tähän aikatauluun.

- Poitsu on hirmu hienosti mukana ja tietysti sen, minkä jaksaa, Kaisa kertoo.

Mitä Kaisa kertoi arvoasuntojen kauppaamisesta ja niiden asiakkaista? Kuuntele haastattelu:(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat