Steven Tyler meinasi saada kenkää - tätä rokkitähteä pyydettiin uudeksi Aerosmith-laulajaksi

03.09.2012 13:45 -

Aerosmith-kitaristi Brad Whitford on paljastanut, että bändi harkitsi muutama vuosi sitten vaihtavansa laulaja Steven Tylerin entiseen Van Halen -solisti Sammy Hagariin.

Steven Tyler otti muutama vuosi sitten vastaan pestin American Idol -ohjelman tuomarina, mikä tuli yhtyetovereille yllätyksenä.

Bändin muusikot olivat kaikkea muuta kuin iloisia siitä, että Tyler käytti suurimman osan ajastaan ohjelmantekoon, joten he alkoivat etsiskellä uutta laulajaa.

-  Meidän oli pakko puhua silloin asiasta, sillä halusimme paiskia hommia. Mietimme, että ehkä voisimme vaihtaa vaikka bändin nimeä ja ottaa jonkun toisen laulajan. Stevenin kenkiähän on toki mahdotonta täyttää.

- Puhuimme Sammylle (Hagar) ja hän oli todella innoissaan.  Sammy on mahtava tyyppi, joten minäkin olin innoissani. Sitten välimme Stevenin kanssa alkoivat kuitenkin parantua ja tajusimme, kuinka asioiden tuli olla, Brad Whitford kertoi That Metal Show -radio-ohjelmassa.

Tyler sai kuitenkin välinsä bändin kanssa sovittua ja ilmoitti kesäkuussa jättävänsä American Idol -tuomarin työn. Välien parannuttua Aerosmith aktivoitui myös levytysrintamalla ja yhtye julkaiseekin uuden Music From Another Dimension -pitkäsoiton marraskuun alussa. Levyltä on ehditty irrottaa jo muutama single, tuoreimpina viime viikolla ilmestyneet rokkaavampi Lover A Lot ja perinneuskollinen rock-balladi What Could Have Been Love.

(Ultimate Classic Rock, Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat